Népharag elől menekül Venezuela elnöke

2016. szeptember 04. 18:05

Százezrek tüntetnek a szocializmus csődjébe zuhant Venezuelában: Nicolas Maduro elnököt utolérte a népharag, menekülnie kellett a tüntetők elől.

2016. szeptember 04. 18:05

Venezuela a chávezi szocializmus 15 éve után a mesés olajvagyona ellenére teljes csődben van. Százezrek tüntetnek a rendszer ellen a dél-amerikai országban.

Nicolas Maduro jelenlegi elnököt Margarita szigetén személyesen is utolérte a népharag: tüntetők szidalmazása közepette, serpenyőkkel és lábasokkal való ütlegelés elől kellett neki elmenekülnie.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jason Bourne
2016. szeptember 05. 11:33
Törit kellett volna tanulniuk és akkor nem cseszték volna el. A szocializmus még sehol se jött be. Főleg nem úgy, ami a célja lenne, hogy mindenki szükségletei szerint kap... Helyette az van/volt hogy: a néptömegnek egyformán szar, a párvezetésnek meg nagyon jó.
Cezar
2016. szeptember 05. 09:10
Így járnak a diktátorok. Előbb vagy utóbb.
bunko_jobbos
2016. szeptember 05. 08:13
Értem én, hogy az USA keresztbe tesz meg ilyenek. De nekünk is keresztbe akartak tenni, csak nem sikerült, mert mi a saját gazdaságunkat jól kormányozzuk. De azok ott kommunisták, vazze! Ilyen szinten csak ők tudjál elcseszni a dolgokat. nem sok időt jósolok nekik, jön majd az ellenzék egy következő választáson.
BőröndÖdön
2016. szeptember 05. 07:20
A viktor is így lesz elzavarva...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!