May: Éles határt kell húzni a menekültek és a gazdasági bevándorlók között

2016. szeptember 19. 20:34

A brit miniszterelnök szerint nagyobb különbséget kell tenni a gazdasági bevándorlók és a menekültek között, utóbbiaknak pedig az első biztonságos országban kellene menedékért folyamodniuk, mert a továbbhaladás nagy veszélynek teszi ki őket. Theresa May kijelentette: ezt a nézetét fogja hangoztatni az ENSZ-csúcskonferencián is.

2016. szeptember 19. 20:34

Theresa May szerint tisztább határokat kellene húzni menekültek és gazdasági bevándorlók között. A brit miniszterelnök ezt a nézetet fogja képviselni a a menekültkrízis megállítása érdekében az ENSZ-csúcskonferencián a világ vezetői előtt.

May úgy véli: a menekülteknek az első elért biztonságos országban kellene menedékért folyamodniuk, mivel az innen való továbbvándorlás jellemző trendje megnövekedett veszélynek teszi ki a migránsokat.

A politikus továbbá hangsúlyozni fogja az találkozón, hogy minden nemzetnek joga a határátlépések kontrollálása, az illegális és irányíthatatlan bevándorlás megfékezése pedig közös felelősségünk.

A New York-i találkozó előtt a brit miniszterelnök asszony így fogalmazott: „Példa nélküli népvándorlási folyamatnak lehetünk tanúi szerte a világban, és együtt kell dolgoznunk azon, hogy az eddigieknél jobb választ találjunk erre a jelenségre. Olyan megoldást, ami humanitárius szellemiséggel fordul az elkeseredetten menedéket kereső menekültekre, továbbá segít megőrizni a a legális, kontrollált bevándorlás jótékony gazdasági hatásaiba vetett bizalmat.”

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2017. augusztus 27. 23:46
"Olyan megoldást, ami humanitárius szellemiséggel fordul az elkeseredetten menedéket kereső menekültekre, továbbá segít megőrizni a a legális, kontrollált bevándorlás jótékony gazdasági hatásaiba vetett bizalmat.” Hú baze, magyarul: Nem kéne túlszaporodni valamint lelakni a saját országukat, továbbá az araboknak és afrikaiaknak de még a pirézeknek is ÖNERŐBŐL tudásból szorgalomból és tehetségből meg kéne megteremteni egy önfenntartó társadalmat és civilizációt nem, jelentkezni eltartásra nálunk és beleülni a készbe. Ennyi. A többi pofázás.
balbako_
2017. március 23. 08:20
A petyhüdt, feminin Cameron helyett ezt a nőt kellett volna megválasztani már korábban!
kulalak
2017. január 22. 00:45
"szerte a világban"? Nem. Az evidenciádat máshol el sem felejtették és egyből tudták a különbséget. Csak az EU hülyesége a mai helyzet, ilyen más vidéken nincs, máshol lőnek.
választópolgár
2016. szeptember 22. 21:05
egyébként érdekfeszítő kérdés amit senki nem tesz fel: egy népcsoport bármilyen okból több száz év alatt, nem tud önálló, önellátó és önfenntartó társadalmat és civilizációs berendezkedést létrehozni és fenntartani, helyette és/vagy lelakja a sajátját, túlszaporodik, majd fogja magát és átköltözik a készbe, amit más népek saját szorgalmukból tudásukból és tehetségükből hoztak létre és védték meg örökítették át generációkon keresztül. Ott kihasználja a bőkezű ellátási rendszert, majd mint a kakukkfióka túlszaporodja az őket befogadó idióta naív de a hülyeségig polkorrekt népeket, (mert különben mit fog szólni bankimun meg a világ közvéleménye) majd azt a társadalmi berendezkedést követeli robbantgatással, amiben ő sem élt meg, ami neki sem működött, amiben éhen döglik, tehát fejlődésképtelenségét is idehozva sáska módra lepusztítja és lelakja ezt az új szállásterületét is, miközben hálából az őt befogadó európai álompolgárokat terrorizálja és robbantgatja. nem tetszik? Akkor majd a jóságos eu védelmi pénzt fog követelni tőled, ha nem akarod "befogadni" őket. Lehet még fokozni az abszurdumot?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!