India: nemi erőszak és gyilkosság marhahús-evés miatt

2016. szeptember 12. 14:01

Négy indiai férfi tört egy indiai muszlim családra, mert azt hitték, marhahúst ettek. Egy húsz éves nőt és tizennégy éves lányt megerőszakoltak, két rokonukat pedig megölték. A két túlélő tagadta, hogy marhahúst ettek volna. A gyanúsítottakat elfogták, és gyilkosság, illetve nemi erőszak miatt állítják bíróság elé őket.

2016. szeptember 12. 14:01

Egy húsz éves indiai muszlim nőt és tizennégy éves unokatestvérét megerőszakoltak, két rokonukat pedig meggyilkolták Indiában, mert a gyanú szerint marhahúst fogyasztottak – írta hétfőn honlapján a BBC. Az idősebbik lány elmondta, hogy négy férfi támadt családjára az észak-indiai Harijána szövetségi államban két héttel korábban. A támadók agyonverték nagybátyját és nagynénjét, őt és 14 éves unokatestvérét pedig megerőszakolták. A gyanúsítottakat elfogták, és gyilkosság, illetve nemi erőszak miatt állítják bíróság elé őket.

Az Újdelhitől 100 kilométerre található, muszlim többségű Mevat körzetben élő nő tagadta, hogy marhahúst evett. Sok hindu szent állatként tekint a tehénre, amelynek levágását több államban – köztük Harijánában is – betiltották. Bár Indiában egy diáklány 2012-es brutális megerőszakolásának és meggyilkolásának hatására szigorítottak a vonatkozó törvényeken, a statisztikák szerint a nők és gyerekek elleni szexuális indíttatású támadások száma nem csökkent jelentősen.

(MTI)

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Flagellator1974
2016. szeptember 12. 15:55
Nem a marha a lényeg, hanem az, hogy végre volt ürügy egy kislány és egy nő megerőszakolására. Mert máskor még az sincs. Moslék egy banda lakik arrafelé.
szalard
2016. szeptember 12. 15:30
Eljöhet az idő, amikor a muszlimok kegyetlenül meg fogják bosszulni mindezen támadásokat, mivel a számuk folyamatosan növekszik Indiában. Nem a bevándorlás, hanem a szaporodásuk miatt. Érdemes megnézni India 50 éves vallási demográfiai változását. Míg 1951-ben a muszlimok még csak 9,8 %-a volt a lakosságnak, mára az arányuk elérte a 14,23 %-ot. Minden népszámláláskor kb a növekedés 1 %, míg a hinduké ugyanekkor a csökkenés. Az ő arányuk 1951-ben még 84,1 % volt, de mára 79,8 %-ra csökkent. Tehát a bosszúra a muszlimoknak még néhány évszázadig várni kell...
orion
2016. szeptember 12. 15:28
Hát ezt én már nem tudom követni! Egymást a malacka meg a bocika miatt, minket mindkettő miatt.. a vérvegánokkal mi lesz, nem szállnak be?
Mich
2016. szeptember 12. 15:12
azok a szegények se disznót se marhát nem ehetnek... marad a kecske... Kecskeházy besegíthetne...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!