Trump: A demokraták elárulták a fekete közösséget

2016. augusztus 17. 08:00

Donald Trump, a republikánus elnökjelölt szerint a Demokrata Párt „kudarcot vallott és elárulta” az amerikai feketéket, Hillary Clinton pedig nem embereket, hanem csupán szavazókat lát bennük, ezért álszent. Trump munkát, lehetőségeket, biztonságot és mindenki számára egyenlő esélyeket ígért elnökké választása esetére.

2016. augusztus 17. 08:00

Donald Trump helyi idő szerint kedden, késő este elmondott beszédében az afroamerikai szavazók támogatását kérte Wisconsin államban. A republikánus elnökjelölt West Bend városkában beszélt, amely egyórányira esik Milwaukee városától, amelynek lakói nagyon nagy arányban feketék, és az elmúlt napokban erőszakos tüntetések színhelye volt. Trump azt állította, hogy a Demokrata Párt „kudarcot vallott és elárulta” az amerikai feketéket, elnökjelöltjükről, Hillary Clintonról pedig azt mondta, hogy álszent, amikor a kisebbségi csoportok szavazataira vadászik, mert „csak szavazatokat lát bennük és nem embereket, akik jobb jövőt érdemelnek. A demokraták eddig készpénznek vették, hogy övék a fekete amerikaiak voksa, de ennek meg kell változnia!” – fogalmazott Trump.

Azokban a városokban, amelyeket demokrata párti politikusok irányítanak – ilyen Milwaukee, Baltimore vagy a szövetségi főváros, Washington is –, mélyült a szegénység és több lett a bűncselekmény – mondta. Trump munkát, lehetőségeket, biztonságot és mindenki számára egyenlő esélyeket ígért elnökké választása esetére. „A bűnözés és az erőszak támadás a szegények ellen, és ezt egy Trump-kormányzat nem fogja elfogadni” –jelentette ki.

Trump hangsúlyozta, hogy szerinte azok támadják őt, akik eddig rosszul vezették az országot, nem tettek az emberek életkörülményeinek jobbításáért, és egyik vesztes háborúból a másikba vitték az Egyesült Államokat. „Itt az ideje, hogy olyan vezetése legyen az országnak, amely azt vallja, hogy első Amerika” – mondta Trump. Megismételte korábbi beszédeiből ismert néhány ígéretét: például a NAFTA (az észak-amerikai szabadkereskedelmi egyezmény) újratárgyalását, vagy a Kínával fennálló kereskedelem kiegyensúlyozását. Érintette a bevándorlás ügyét is. Azt mondta: mindenkit elfogad, aki tiszteli az amerikai alkotmányt, beilleszkedik és „szereti az országot”.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
felcsúti
2016. augusztus 17. 12:55
Most ezt a csoportot törték fel valakik, de hogy pontosan mi történt, azt nehéz egyelőre meghatározni. A Shadowbrokers nevű csapat (akik valószínűleg a Mass Effect nevű videojáték egyik elég komoly hatalommal bíró, a háttérből operáló szereplőjétől kölcsönözték a nevüket) hétfőn töltötte fel az első üzeneteket a netre, és bizonyítékként különlegesen fejlett számítógépes támadásokhoz használható programokból való kódrészleteket, az ezekhez készített telepítési és használati utasításokat, tűzfalak áttörését biztosító trükköket adtak közre. A bizonyosságot tovább erősíti, hogy a közreadott eszközök közül több olyan is van, amelynek neve már Edward Snowden kiszivárogtatott anyagai között is megvolt. A Tumblren és a GitHubon közzétett fájlok elég komoly károkat okozhatnak, de a Shadowbrokers azt mondja, mindez csak a kezdet: az igazán szaftos részleteket majd akkor adják ki, ha összejöna bitcoin-számlájukra egymillió bitcoin, vagyis úgy 568 millió dollár. https://kuruc.info/r/4/162660
felcsúti
2016. augusztus 17. 12:53
Sajnos ki kell mondani, hogy annak ellenére hogy a Mandiner magasan a legszabadabban kommentelhető oldal, a legfontosabb híreket késve vagy sehogy sem írja meg! Meghekkelhették az No Such Agency hekkercsapatát - a "legjobb dolgokért" aukciót hirdetnek Egy magát Árnyékkereskedőknek nevező csoport azt állítja, hogy sikerrel hatoltak be az Amerikai Nemzetbiztonsági Hivatal, az eneéj elit hekkercsoportjához, és onnan különlegesen értékes adatokat, köztük az SA által használt hekkeralkalmazásokat töltöttek le.
Tintamin
2016. augusztus 17. 10:32
HAHAHA:DDDD Total beteg:))
Berecskereki
2016. augusztus 17. 09:50
Ábel sétál az erdőben, és meglát egy gombát. Így szól: Goombaa, gombaa! A gomba válaszol: Amiért tudod a nevem kívánhatsz hármat. Ábel: Legyek okos! ... Hú vazze, okos vagyok! Beszarok! ... Hú Beszartam! De hülye vagyok ... Goombaa, gombaa...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!