Nőnek öltözött brazil férfit erőszakolt meg egy afgán Innsbruckban

2016. augusztus 15. 13:25

Megerőszakolt egy nőnek öltözött 18 éves brazil férfit egy 20 éves afgán az ausztriai Innsbruckban.

2016. augusztus 15. 13:25

Az innsbrucki pályaudvaron találkozott vasárnapra virradóra egy 20 éves afgán férfi egy nőnek öltözött, brazil nemzetiségű, 18 éves fiatalemberrel. Az afgán késsel kényszerítette a brazilt arra, hogy felmenjen vele egy közeli lakásra, ahol aztán análisan közösült vele. 

A két férfi aztán újra az utcán tartózkodott, és egy másik 20 éves afgán is a társaságukba keveredett. Itt azonban dulakodás alakult ki, aminek a rendőrök vetettek véget.

A két afgánt letartóztatták, a nyomozás folyik, bár a két afgán miatt tolmácsra kellett várniuk a kihallgatóknak vasárnap folyamán.

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
apagyi
2016. augusztus 15. 22:15
Végülis lyuk-lyuk ,csak darázs ne legyen benne....
Strassnoff Ignác
2016. augusztus 15. 21:31
Levelet kap az afgán a sitten: "Engem mekk már nem is szeretsz? Engem már mekk-se dugsz?" Aláírás: A te kis kecskéd.
Caipirinha
2016. augusztus 15. 21:24
Köszönöm a hozzászólásokat,lehet még sírva röhögni...
illesl
2016. augusztus 15. 21:13
Pfuj, biztos az Orbán által felheccelt csendőrség vetett véget az idillnek. Pedig milyen szép volt. Egy 18 éves brazil fiatal ember nőnek öltözik. Vélhetően csipkés, fodros bugyikát húzott, szépen kisminkelte magát és az insbruck-i pályaudvarnál illegette magát. Arra ment egy tűzes afgán férfi (ő 20 éves). Óh, itt a fekete gyöngyszem, a brazil koncsita vurszt.... Óh. Kiegyeztek, majd a brazil virágzó női lelke a gyönyör pillanatában átlényegült nőivé, kiszabadult a durva férfitest börtönéből és egyé lett sötét hajú álomlovagjának micsodájával. HÁT NEM OLYAN, MINT EGY NEO-LIB BOLSI ÁLOMOPERETT.... De jaj, a virágos kertben vaddisznó túrt. Lehet, hogy hármasban akarták folytatni, de ugye nem volt lóvé. A fekete brazil koncsita berágott, durva erőszakot említett és jaj, jöttek a fasisztoid rendőrök és vége lett a neo-lib bolsi barátok között teleregénynek, a modern operettnek. AZ EGÉSZÉRT PEDIG SZEMÉLYESEN ORBÁN VIKTOR, A FIDESZ és a JOBBIK a felelős. NEHÉZ A TŰBE FŰZNI A CÉRNÁT, AKKOR IS HA A TŰ, de AKKOR IS HA A CÉRNA MOZOG jeligére....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!