Itt van a háború, három dimenzióban

2016. augusztus 12. 10:28

Nagyszabású médiaprojektet közölt a New York Times a közel-keleti háborúról. Másfél évig dolgoztak újságírók a helyszínen, hogy könyvnyi méretű riport szülessen arról, mi is folyik a térségben. Ennek részeként született egy tízperces 3D-riportfilm is az iraki Fallúdzsa körüli háborúról. Katonák és menekültek, harc és várakozás, remény és reménytelenség. Dőljön hátra és nézzen körbe a foteljéből, mit jelent a valóságban egy háború.

2016. augusztus 12. 10:28

A New York Times 3D videóriportja arról, hogyan is harcol az iraki hadsereg Fallúdzsa rommá vált városának visszaszerzéséért az Iszlám Állammal.

A videó rákattintással indul, majd a jobb egérgombbal a videó felületére nyomva lehet körbenézni a 3D-felvételekben.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2016. augusztus 12. 22:37
Szörnyű tragédia !!! Szégyeljék magukat azok, akik mind ezt kigondolták és előidézték! Átok rájuk és fajtáikra! Tudjuk, kik a tervezők és azt is, hogy miért. A bérenceikre ezer átok! El kell jönnie a büntetésnek, a meglakolásnak. Ezért ők a rettegés népe.
matykox
2016. augusztus 12. 13:33
Ja, az évek óta folyó agymosást 3. sebességre kapcsolták. Hát a háború olyan cuki: megnyomod a PAUSE gombot, oszt megáll a tank. Ha a STOP-ot nyomod meg, akkor győztél. NEM, inkább vesztetteél. Rohadt csirkefogó emberkupecek!! Tájmostól, mindenestől!
KannibálTatárÚr
2016. augusztus 12. 12:37
Ettől a sorkatonaság alatt is keményebb háborúsdit játszottunk. Milyen jó nekik, hogy annyi sivatagjuk van. Van hova felépíteni a sátortábort.
marko11
2016. augusztus 12. 11:48
Nem, ne dőljön hátra! A foteljéből soha nem fogja megtudni hogy, mit jelent a valóságban egy háború.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!