Bajuszt növesztett Nigel Farage

2016. augusztus 17. 09:16

Az EU-szkeptikusok szempontjából győztes Brexit-népszavazás után a UKIP vezetéséről lemondott és a politikából távozó Nigel Farage bajuszt növesztett. Azt is elmondta, miért.

2016. augusztus 17. 09:16

Miután a Nagy-Britannia EU-ból való kilépéséről szóló népszavazáson a távozáspártiak kerültek többségbe, vagyis megvalósult a brit EU-szkeptikusok régi álma, a szkeptikusok vezére, Nigel Farage UKIP-elnök bejelentette a pártelnökségről való lemondását és a politikából való távozását, mondván, a politikai céljai teljesültek, most már élni szeretne.

Farage most azzal keltett feltűnést, hogy bajuszt növesztett. Az Express brit lap megkérdezte tőle, miért is tett így. Az expolitikus elmondta: az egészségügyi tudatosságot pártoló, immár hagyománnyá vált Movember mozgalom emberei már régóta keresték őt, hogy csatlakozzon arcszőrzet növesztésével a kampányukhoz. Farage eddig nemet mondott, de most már megteheti, hogy ezzel foglalkozzon.

A volt politikus kifejtette: fiatalkorában hererákja volt, amiből sok viszontagság árán tudott felgyógyulni. Az egészségügyi kampányhoz most azért csatlakozott, hogy felhívja a fiatalok figyelmét arra, hogy ha egészségügyi gondjaik vannak, forduljanak orvoshoz.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bölcs Ész
2016. augusztus 17. 11:25
Majd a 444 átretusálja hitlerbajusszá, mert ők annyira überszellemesek.
ROSSZABBUL olimpiázunk mint 4 éve
2016. augusztus 17. 09:18
tyűha vakulj paraszt szórakoztató-politika
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!