Többször is kényszerleszállást hajtott végre a lezuhant EgyptAir

2016. június 02. 11:55

A tragédiát megelőző napokban legalább háromszor hajtott végre kényszerleszállást a két hete lezuhant utasszállító repülőgép. Bár a riasztók műszaki hibát jeleztek, a szakértők mindent rendben találtak.

2016. június 02. 11:55

Legalább háromszor hajtott végre kényszerleszállást a tragédiát megelőző napokban a két hete lezuhant EgypAir utasszállító repülőgép – tudósít a francia közszolgálati televízió információ alapján az Euronews.

A gép riasztórendszere a felszállást követően műszaki hibát jelzett, a figyelmeztetést a mosdó és a fedélzet füstjelzői adták le. Az utasszállító a riasztás hatására minden alkalommal vissza is visszafordult, de a szakemberek semmilyen hibát sem találtak.

„Ez most új fejlemény. Még mindig nem tudjuk pontosan, hogy mi történt a fedélzeten, de az biztosan nem normális, hogy több műszaki hibának sem találták meg az okát” – jelentette ki egy volt repülésbiztonsági tiszt.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chack
2016. június 02. 22:15
A hírforrásnak üzenem: Mit nem lehet ezen megérteni? A bomba csak negyedikre robbant, az első 3 alkalommal csak füstölt. Nem sikerülhet minden elsőre...
Akitlosz
2016. június 02. 16:56
Nyilvánvaló, hogy hibás volt a riasztórendszer, azt kellett volna kijavítani, hogy ne jelezgessen már folyton, teljesen összevarva a pilótákat!
cutcopy
2016. június 02. 13:36
És ezt miért próbálták eddig eltitkolni..?
Kanóc
2016. június 02. 12:58
Ahogy az lenni szokott : majd a politika eldönti, mi is történt valójában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!