Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Ez volt Nigel Farage utolsó EP-beszéde?

2016. június 08. 18:30

„Remélem, hogy egy tagállam nevében most beszélek utoljára ebben a parlamentben. Remélem, hogy elhagyjuk ezt az uniót június 23-án” – mondta a brit EU-szkeptikus képviselő, majd távozott.

2016. június 08. 18:30

 

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2016. június 09. 12:05
A csatornán túl dönthetnek így is, meg úgy is. Ha a maradás mellett döntenek, jobb lett volna a népszavazást ki sem hirdetni. Mert akkor a Brüsszel (lehet találgatni, hogy még melyik főváros) korifeusait senki sem akadályozhatja meg egy orwelli rémállam megalkotásában.
finalpoint
2016. június 09. 10:57
Ez az elsétálás azért menő volt, de remélem a visszasétálás is hasonlóan menő lesz.
anteris001
2016. június 09. 09:08
Szerintem lehet brexit, mert ad absurdum a britek csatlakozhatnak akár az USA-hoz is... Anno mondtam, hogy nekünk is nagyobb üzlet lett volna belépni oda... Dodóban mérnék a fizetést... Lenne FBI, CIA, DIA... Lenne olcsó benzin, Tesco, Spar helyett Wallmart... Olyan kerítésünk lenne körbe, délen tűzparanccsal...
egysegelem
2016. június 08. 22:28
Nem mintha az EU amugy jol mukodne, amit migrans kerdesbencsinalnak az egy rossz vicc, de pl. Cameron eleg sok engedmenyit kicsikart a legutobbi csucson, es a britek eddig is netto haszonelvezoi az EUnak. Nagyon buta kell legyen valaki aki szerint a kivalassal nyernek majd.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!