Összecsapások történtek Athénban

2016. május 09. 08:41

Összecsaptak a tüntetők a rohamrendőrökkel Athén belvárosában vasárnap. A demonstrációk egy esetleges újabb pénzügyi reformcsomag miatt kezdődtek.

2016. május 09. 08:41

Már hat napja békésen zajlottak a tüntetések Athénban, amikor az események erőszakos fordulatot vettek. A tüntetők vasárnap összecsaptak a rohamrendőrökkel a görög fővárosban. A demonstrációk amiatt kezdődtek, mert a parlament hamarosan egy újabb pénzügyi reformcsomagról fog szavazni. 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
George Soros 2.0
2016. május 09. 11:57
n+1. görög csomag. szélsőbalos anarchista sztálinszopó komcsi Ciprász csürhe nem bír mit kezdeni az országgal? Ez amúgy olyan balos szókás. Saját népükre bármikor, bármekkora nagyságú karhatalmi erőt képesek ráereszteni, az idegeneket végigszopkodják.
crydog
2016. május 09. 11:11
Ez várt volna Magyarországra is ha Fletó marad a szocikkal..Bokros csomag hegyek, IMF hitelből fedezett költségvetés,és persze mugri csürhe mecsetekkel. Ja és ne felejtsük el megemlíteni a "független" jegybank évi 20 milliárdos "ütemezett deficitjét". Ciprasznak sikerült ami a Böszmének nem - megetetni hamis ígéretekkel a szavazókat. Áldom minden józan magyar eszét, aki velem együtt felismerte a mocskos hazaáruló banda valódi szándékát. Lehet hogy a Fidesz nem tökéletes, de fényévekkel jobb mint ezek.
SwordFish
2016. május 09. 09:44
Miért nem kergetitek el azokat a vezetőket, akik most már az életetekre törnek? Miért hagyjátok ezeknek a hazaárulóknak, hogy teljesen tönkretegyenek mindent, és legyilkoljanak benneteket a banki kamatok fejében, amit ők akarnak veletek fizettetni erkölcstelenűl és igazságtalanúl. Nem ti vettétek fel a hitelt, hanem a korábbi hazaáruló kormányaitok. Ti semmivel sem tartoztok.
pollip
2016. május 09. 09:34
Örül a trojka és a németek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!