EgyptAir: a családtagok sem tudnak semmit

2016. május 20. 08:53

„Ebben a tragédiában az a különösen nehéz, hogy a hozzátartozók nem kapnak semmilyen információt” – nyilatkozta a csütörtöki repülőgép-szerencsétlenséggel kapcsolatban egy francia szakember.

2016. május 20. 08:53

A csütörtökön lezuhant EgyptAir utasainak hozzátartozói közül sokan Párizsból Kairóba utaztak, hogy több információhoz juthassanak a történtekkel kapcsolatban. A családtagok ugyanis nem tudnak többet a tragédiáról, mint amit a híradásokban látnak, hallanak.

„Ebben a tragédiában az a különösen nehéz, hogy a hozzátartozók nem kapnak semmilyen információt. Úgy vélem, sürgősen tájékoztatni kellene közvetlenül a családtagokat” – hangsúlyozta a Stephane Gicquel, a katasztrófák áldozatainak hozzátartozóival foglalkozó francia szervezet főtitkára.

„A teljes igazságot akarjuk tudni, tudnunk kell, mi történt a fiainkkal. A repülőtéri hatóságok kötelesek elmondani az igazat, hogy mi történt valójában azzal a repülővel. Belezuhant a tengerbe, vagy eltérítették, vagy mi történt?” – nyilatkozta egy kairói reptéren várakozó apa.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kumkum
2016. május 20. 15:46
Azert ilyenkor tud a legundoritobb lenni a media. Semmi mondanivalojuk, ezert a deklaraltan semmit sem tudo hozzatartozokat faggatjak, es az arcukba toljak a kamerakat, hogy vagokepeket csinaljanak belole. Semmivel sem tudok tobbet ezzel a 90mp-es hirrel.
XPEH BAM
2016. május 20. 11:48
Malajzia, Egyiptom, Oroszország...valahogy ezt a trojkát nem csípik az égben...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!