Újabb három embert vettek őrizetbe Brüsszelben

2016. április 12. 16:19

A kedd reggeli brüsszeli házkutatások után újabb három embert vettek őrizetbe a belga hatóságok a párizsi merényletekkel kapcsolatban. A három férfit kihallgatják a novemberi terrorcselekményekkel kapcsolatban. A bíróság szerdán dönt az érintettek előzetes letartóztatásáról.

2016. április 12. 16:19

A belga hatóságok kedden újabb három embert őrizetbe vettek a tavaly novemberi párizsi terrortámadásokkal kapcsolatban. A belga szövetségi ügyészség tájékoztatása szerint a brüsszeli Uccle negyedben kedd reggel végrehajtott házkutatások során őrizetbe vett férfiakat kihallgatják a merényletek ügyében.

A bíróság szerdán dönt az érintettek előzetes letartóztatásáról. További részleteket nem közölt a vádhatóság. A francia fővárosban hét helyszínen elkövetett merényleteknek 130 halálos áldozatuk volt.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Droite
2016. április 12. 20:05
Mar haromszor olvatam ezelott, eltero idopontokban "hogy aztan mar mindenkit letartoztattak a parizsi merenyletekkel kapcsolatban"...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!