Még nem láttunk ennyire zavarban egy politikust

2016. április 04. 13:09

Zavarba hozta az izlandi miniszterelnököt egy panamai offshore cégre vonatkozó kérdéseivel egy svéd riporter.

2016. április 04. 13:09

Egy Wintris nevű cégről kezdte el faggatni Sigmundur Davíd Gunnlaugsson izlandi miniszterelnököt egy svéd riporter – közölte az Index. A világméretűvé dagadó panamai offshore-botrány folyományaként derült fény arra, hogy Izland miniszterelnöke is érintett lehet az ügyben.

A szigetország kormányfője teljesen zavarba jön a cégre vonatkozó kérdés hallatán: habogni kezd, majd feleségére hivatkozik, végül arról kezd beszélni, ő nem ért ehhez az egészhez, és egyébként is miért kérdezik őt erről.

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2016. április 05. 11:57
"Még nem láttunk ennyire zavarban egy politikust" ..... Persze hogy nem! A mieink sokkal nagyobb aljasságok felszínre kerülésekor sem pirulnak el. A vastag bőr, az vastagbőr! A birka, meg birka!
brekker
2016. április 05. 08:50
Arról persze szó sem eshet, hogy általánosan magát az offshorozást nemzetközileg be kéne tiltani. Rákényszerítik az országokra a szabadkereskedelmet, szabad tőkeáramlást, kikerülhetetlen céges korrupciót, majd aki nem nekik megfelelően tevékenykedik, annak az aktáját előveszik alkalomadtán. Avós rendszer pepitában.
Mindjárt
2016. április 05. 08:44
"Még nem láttunk ennyire zavarban egy politikust" Tanulhatna a felcsúti cigánytól az ilyen kérdések kezelésében. Bármilyen aljas, mocskos, korrupciós vádra neki is csak be kéne dobni néhány kgbélát és másris minden el lenne intézve ha a hvei neki is olyan agyhalottak lennének mint a felcsúti zsideszbolsi tábora.
koronaszepe
2016. április 05. 08:15
Nem tudna úgy kérdezni, hogy arra pozitívan tudjak vàlaszolni...(Kósa L.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!