Kakuk György: Régen észre sem vettük a boszniai menekülteket

2016. április 06. 17:01

Kakuk György szerint százezer boszniai menekültet észre sem lehetett venni Magyarországon a kilencvenes évek elején.

2016. április 06. 17:01

Egy észak-görögországi, migránsok által félig lezárt autópálya mellől tudósít a Facebookon Kakuk György DK-s politikus. Mintegy 52 ezer migráns rekedt jelenleg Görögországban, akik továbbmenni nem tudnak, a Törökországba való visszatoloncolásuk pedig leállt, mert olyanok is visszakerültek Törökországba, akik kértek menedékjogot. Kakuk György a a kilencvenes évek elején Magyarországon élő százezer boszniai menekülttel hasonlítja össze a jelenlegieket: amazokat szerinte akkoriban észre sem lehetett venni. 

A politikus rendszeresen posztol szelfivideókat a Facebookon, de leghíresebb megmozdulása a sajtótájékoztatás keretében prezentált kerítésvágás volt, ami miatt elő is állították tavaly szeptemberben.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2016. április 25. 16:31
"akkor sem vennénk észre őket, mert csak átutaznak rajtunk. " Ha rajtad utaznának át, nem vennéd észre?
mucsay
2016. április 25. 16:30
az egyszerűen nem létezik hogy egy ilyen xenofób, idegengyűlölő, fasiszta nép ne vett volna észre annyi bevándorlót. pedig micsoda cikk születhetett volna belőle a dk elnökségi tagjának a tollából, ugye gellért?
hátakkor
2016. április 25. 16:28
"a a kilencvenes évek elején Magyarországon élő százezer boszniai menekülttel hasonlítja össze a jelenlegieket: amazokat szerinte akkoriban észre sem lehetett venni." Zömük menekült volt és másképp viselkedtek. A nyári vándorokat észre lehetett venni, nem kicsit. Amikor Kunhalmi belevágta a képünkbe, hogy ÁLPROBLÉMA.
Mekk Elek
2016. április 25. 16:27
1. Nem a határátkelőkön jöttek a migránsok; 2. Nem hívtuk őket; 3. Érvényes papírok és vízum nélkül jöttek; 4. Nem menekültek voltak. Sem erkölcsi, sem jogi kötelességünk nem volt velük szemben, de ha lett volna, a vendég akkor sem hőböröghet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!