Merkelért tüntetnek a migránsok

2016. március 14. 09:40

Egyre duzzad a görög-macedón határon rekedt migránsok tömege. Az elégedetlenek Merkel német kancellár nevét skandálva tüntetnek a helyszínen.

2016. március 14. 09:40

Az Euronews beszámol arról: Angela Merkel német kancellár nevét skandálta a teljesen lezárt balkáni menekültútvonal miatt a görög-macedón határnál rekedt bevándorlók egy csoportja, akik szombat este tiltakozó menetet indítottak Idomeninél. Az esős időben mocsárrá változott sátortáborban már 12-13 ezren vesztegelnek.

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bolond Istók
2016. május 14. 19:30
A hónak örültek, és a nagy örömükben egy lányra támadtak és elvették a bicikliét... https://youtu.be/BL9Qve6HjO4 (Szegény lány, hogy félhet. Mint az állatok, úgy támadnak. Sőt még rosszabbak, mert élvezetből teszik.) Hogy lehet-e mondani, hogy egyedi eset? Természetesen lehet, de ezekkel az egyedi esetekkel már tele tele a padlás. Más kultúra, más mentalitás, más társadalmi rend, értékek... stb. Vannak dolgok amik egymással nem összeegyeztethetőek, egyik a másikba nem integrálható. Ilyen az iszlám és Európa.
Tuttimutti
2016. március 28. 18:27
A legnagyobb! A fő szervező.
SwordFish
2016. március 28. 18:27
A háttérhatalom hatalmon fogja tartani Merkelt a jövő évi választásokig. Végre kell hajtania a feladatot. >:-I
SwordFish
2016. március 28. 18:27
http://www.hirado.hu/2016/03/14/eleguk-lett-tobb-szaz-migrans-indult-meg-a-macedon-hatar-fele/ Friss ! Átjutott 500 migráns a macedón határon, megkerülték a kerítést és bementek egy macedón faluba!!! >:-I Apa, kezdődik! Az 1. migránsháború? Nem tudom, ki mondta ezt itt, de igaza volt! A macedónok nem tudják megállítani őket. És mi lesz majd csütörtöktől, ha kiderűl, hogy nem akarják továbbengedni őket. Merkelben bíznak, hiába zárják le a Balkánon a határt, erőszakkal át fognak menni! A rohadt Stasi némber uszítja őket és ebből így tényleg háború lesz! >:-I A magyar kormánynak 16-án reggeltől azonnal el kell rendelni a határzár építését a magyar-román-szerb hármashatártól kezdve és Röszkét megerősíteni!!!!! Mert baj van!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!