Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Kölni szilveszter: megtörtént az első szexuális bűncselekmény miatti vádemelés

2016. március 24. 21:58

Szexuális kényszerítés és lopás miatt emeltek vádat egy huszonhat éves algériai menedékkérőt Németországban a kölni szilveszteri eseményekkel összefüggésben. Ő az első olyan gyanúsított, akit szexuális bűncselekménnyel vádoltak meg, korábban három észak-afrikai férfit ítéltek el lopás miatt.

2016. március 24. 21:58

Szexuális kényszerítéssel és lopással vádoltak meg csütörtökön egy menedékkérőt Kölnben. A 26 éves algériai állampolgár a németországi városban szilveszterkor nők ellen elkövetett zaklatások és rablások első olyan feltételezett elkövetője, aki ellen szexuális bűncselekmény miatt emeltek vádat. 

A kölni városi bíróság tájékoztatása alapján a vádiratban az áll, hogy az algériai férfi a kölni főpályaudvar előcsarnokában nagyjából tíz társával körbevett egy nőt, majd tapogatni kezdte áldozatát és elvette tőle mobiltelefonját. Az algériai férfit és egy 22 éves társát még januárban vették őrizetbe a Köln melletti Kerpenben egy menedékkérőket befogadó állomáson. Ügyének tárgyalására még nem tűztek ki időpontot.

A kölni szilveszteri események miatt eddig több mint 1100 feljelentést tettek, csaknem 500-at szexuális bűncselekmények miatt. A hatóságok eddig mintegy 120 feltételezett elkövetőt azonosítottak, többségük algériai vagy marokkói. Bíróság elé eddig három embert állítottak, mindhármat lopás miatt. Egy 22 éves tunéziai és egy 23 éves marokkói férfi felfüggesztett szabadságvesztés büntetést kapott, egy 18 éves marokkói fiatalembert próbára bocsátottak.

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tóta W. Kutya
2016. március 25. 21:12
Kiigazítás A Dénia féle zsidó 5.-ik hadoszlopról Washington írt GEORGE WASHINGTON: „Ők hatásosabban dolgoznak ellenünk, mint az ellenség hadserege. Százszor veszélyesebbek szabadságunkra és nagy ügyeinkre. Sokat sopánkodhatunk azon, hogy miért nem pusztította ki őket minden állam már régen, mint a társadalom pestisét És Amerika boldogságának legnagyobb ellenségeit.” (George Washington életelvei, A.A. Appleton & Co. kiadásában)
Tóta W. Kutya
2016. március 25. 21:06
Dénia "Szerintem ez elég egyszerű. Természetesen gyakorolhatják egymás közt a sariát egészen addig, amíg az a befogadó ország jogrendjével nem ellentétes. " Ez a hozzászólás mutatja hogy a zsiesz tele van 5.-ik hadoszlop féle zsidókkal! már relativizálják a sariát, már szoktatnak hozzá, hogy együt kell élnünk az - esetleg - az eu törvényeket betartó muszlim csürhével! A Dénia félék rosszabbak mint az ellenség mert azok szemtől szembe támadnak!
Tóta W. Kutya
2016. március 25. 21:02
dÉNIA "Szerintem ez elég egyszerű. Természetesen gyakorolhatják egymás közt a sariát egészen addig, amíg az a befogadó ország jogrendjével nem ellentétes. " Dénia, mi az apád [email protected]ól beszélsz? Látszik hogy félzsidó vagy! Úgy adod elő, mintha már nekünk kellene alkalmazkodnunk a neandervÖlgyi csürhéhez! Itt, európában EL LEHET FELEJTENI A SARIÁT VAGY LEHET VISSZATAKARODNI AHONNAN JÖTT!
Tóta W. Kutya
2016. március 25. 09:46
feritekerit ménem muszoljátok, galiciaiak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!