Magyar sérült a brüsszeli repülőtéren és a metróban is

2016. március 22. 11:50

Két magyar is megsérült a brüsszeli robbantásokban. Egy magyar nő a reptéren, egy férfi pedig a metróban szenvedett könnyebb repeszsérüléseket. Magyar halálos áldozatról nem tudni.

2016. március 22. 11:50

Két magyar is megsérült a keddi brüsszeli robbantásokba. Egy magyar nő a reptéren, egy férfi pedig a metróban. Mindketten jól vannak, csak könnyebb repeszsérüléseket szenvedtek. 

Nagy Zoltán brüsszeli nagykövet elmondta: magyar halálos áldozatról nincs tudomásuk.  

Hozzátette: a  a konzuli részlegen keresztül igyekeznek minden szükséges tájékoztatást megadni, a Brüsszelben tartózkodóknak pedig azt tanácsolják, maradjanak a szállodájukban akkor is, ha már nincs fizetve a szállásuk. 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2016. március 22. 16:46
Orbán világosan megmondta, veszélyes képlet az, ha valaki gazdag és gyenge....Nyugat-Európa gazdag és gyenge, ráadásul kretének vezetik...:( ...Ez utóbbit Orbán diplomatikusan nem mondta ki, de mindannyian láthatjuk...
civilina
2016. március 22. 12:50
Szomorú groteszk, hogy az EU fővárosában csak úgy nyüzsögnek az EU ellenes terroristák. "A vén Európát, a gyönyörű nőt" hagyják megerőszakolni.
Drágha Márió
2016. március 22. 12:30
"Költői" kérdés:Angi mami melyik áldozat hozzátartozójával fog szelfizni?
Bokros Birka
2016. március 22. 12:17
Köszönjük meg szépen Soros Gyuri bácsinak mind az 1 millió kis terroristát akiket ránk akar szabadítani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!