Több mint száz ember halt meg egy szíriai merényletsorozatban

2016. február 22. 09:55

Több mint száz ember halt meg vasárnap két szíriai városban elkövetett robbantásos merényletsorozatban. A támadásokat az Iszlám Állam nevű terrorszervezet vállalta magára.

2016. február 22. 09:55

Robbantásos merényletsorozatot követtek el vasárnap két szíriai városban: Damaszkuszban és Homszban. Összesen legkevesebb 140 ember halt meg. A támadásokat az Iszlám Állam nevű terrorszervezet vállalta magára. „Az emeleten aludtam, amikor hallottam az első robbanást. Épp itt történt. Öt perccel később, amikor hívtam a mentőket, történt a második. Egy öngyilkos merénylő robbantott. Rá öt percre egy másik merénylő is felrobbantotta magát” - számolt be az egyik szemtanú az Euronewsnak.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Andy Vajda
2016. február 22. 14:02
A CIA teljes sebességre kapcsolta a Barbár Állam pénzügyi támogatását mert közel a vég
Orvosok és mérnökök
2016. február 22. 11:31
Assad kozel all a gyozelemhez az EU es USA penzelt terroristak ellen, erzik ezt a fergek is http://kepfeltoltes.hu/160222/damascus_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!