Több mint 100 migránst fogtak a déli határon

2016. február 11. 09:48

Az idei évben még nem fogtak el annyi illegális határátlépőt, mint szerdán: a rendőrség honlapja szerint összesen 104 migránst tartóztattak fel.

2016. február 11. 09:48

Száznégy embert fogtak el a rendőrök szerdán tiltott határátlépés miatt – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság csütörtökön a honlapján. A police.hu-n elérhető információk szerint ebben az évben ez a legmagasabb szám.

(Forrás: police.hu)

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ThunderDan
2016. február 12. 00:29
Gondolom ez nem ilyen egyszerű, vagy ha az lenne, akkor legalább egyetlen példát látnánk ilyenre az összes többi érintett országtól - de nem látunk. Egyébként sem az izraelivel kell összehasonlítani, hanem a szerbbel, horváttal, szlovénnal, osztrákkal stb. Ez az egész egyébként egy elmebaj, van egy olyan képződmény, mint EU, de mégsem képes akként fellépni, hanem mindenki keresi a külön megoldásokat... kb. mint egy antilopcsorda, ahol csak az a lényeg, hogy ne te legyél legközelebb az oroszlánhoz :(
Szvidrigajlov
2016. február 12. 00:29
Mert akkor a Martin Schulz tökön szúrta volna az angela merkelt.
Orvosok és mérnökök
2016. február 12. 00:27
Hol van az alproblemazo gyurcsotany meg a menekultesimogato liberalis sopredek index slepp?
Aerion
2016. február 12. 00:27
Tavasszal és nyáron újra milliós nagyságrendű népáramlással lehet számolni. Csak Törökországban közel hárommillió menekült van. Libanonban további másfélmillió, de már Jordániában is milliósra duzzadt a menekültek tömege. És még ott van Észak-Közép-Afrika, többmilliónyi menekülttel. Ottmaradni nem akarnak, hazamenni nem tudnak, és nem akarnak. Súlyos idők jönnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!