Senki sem demonstrálhat Calais-ben

2016. február 04. 11:05

A francia belügyminiszter megtiltotta, hogy bárki is tüntessen Calais-ban. Bernard Cazeneuve az intézkedést a lakosság védelmével magyarázta.

2016. február 04. 11:05

Se a migránsok, se az ellenük vagy mellettük tüntetők nem demonstrálhatnak a francia belügyminiszter döntése alapján. A La Manche-csatorna partján fekvő kikötővárosban mostanra legalább hatezer menekült vert sátrat abban reménykedve, hogy valahogy sikerül átjutniuk Nagy-Britanniába. Korábban több tüntetés erőszakba torkollott.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2016. február 18. 09:25
Nácik!
csurcsányi
2016. február 09. 20:53
Na ha ezt, Magyarországon ezt csinálná Orbán Viktor miniszterelnök úr.Másnap már Brüsszelben a balliberálisok már a magyarok kizárását követelnék az EU-ból.
SwordFish
2016. február 09. 20:53
Ez lett az EU-ból. A szabadkőműves világkormány most már nyíltan bevezette a diktatúrát a másként (nem globalista liberós PC módon) gondolkodó többség számára. Brüsszeli Szovjet Tanácsköztársaság, ami már nyíltan nyomja el a tagállamok őshonos polgárait és teszi őketÍ erőszakkal alattvalóvá. Már ha tűrik. Ébresztő, Európa! A vezetőitek az ellenségeitek és a veszteteket akarják!
Öreg
2016. február 09. 20:52
A lakosság "védelmében" megtiltják a lakosság véleménynyilvánítását!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!