Hat szír várost bombáztak egy nappal a tűzszünet után

2016. február 28. 11:49

A felkelők szerint orosz bombázók támadták a településeket. A Szíriai Emberi Jogi Megfigyelőközpont megerősítette a bombázás tényét, de a harci repülőgépek hovatartozását nem tudták megállapítani.

2016. február 28. 11:49

Aleppo környékén hat szír várost bombáztak repülőgépekről alig egy nappal a tűzszünet kezdete után - írja az Euronews.

A tűzszünetet az Egyesült Államok és Oroszország hozta tető alá, a szíriai kormány és 17 felkelő szervezet is aláírta, de sem az Iszlám Állam, sem az al-Kaida nem csatlakozott hozzá.

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2016. február 28. 19:36
"17 felkelő szervezet" egyik komolytalanabb, mint a másik. Együtt sem érnek fel Aszaddal, nemhogy külön-külön.
Lolka-Bolka
2016. február 28. 19:22
hat soha nem hittem volna , hogy ezt mondom az oroszokban van a remenyseg , hogy ezt virussal l fertozott EU megmentik..... meg mielott valaki faszsagot mondana ... meg ismetlem AZ OROSZOK es nem a bolsevik szovjetek ... ha valamelyik okor dkmszplmpszdsz.... barom felreertene.
SwordFish
2016. február 28. 18:43
"A Szíriai Emberi Jogi Megfigyelőközpont" Akik Soros Gyuri bá arab hangja. Köszönjük, legalább tudjuk, hogy ez is liberális hazugság.
SwordFish
2016. február 28. 18:34
Az amerikaiak bombázzák a civileket és ráfogják az oroszokra. Mocskos liberálnáci tempó. Már a migránshelyzetért és a szíriai háborúért is az oroszok felelnek, sőt a világgazdasági válságért is. Ideje hát megindítani ellenük a harmadik világháborút. Már csak meg kell választani Clintonnét és Merkelt kell az EU élére tenni és kész lesz a téboly. >:-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!