Obama elsírta magát az országos tévében

2016. január 05. 23:21

Az amerikai elnök a fegyverviselést szigorító intézkedések bejelentésekor egy fegyveres merénylet gyermekáldozatait emlegette, amikor hangja elcsuklott és szemei megteltek könnyel. Barack Obama rendelete alaposabb ellenőrzést rendel el a potenciális fegyvervásárlók körében és mindenki számára engedélykötelessé teszi a fegyverek forgalmazását.

2016. január 05. 23:21

Kedden délelőtt a Fehér Ház Ovális irodájában jelentette be elnöki rendeletét a fegyverviselés -és eladás szigorítására Barack Obama. Az elnöki rendelet alaposabb és szélesebb körű ellenőrzést rendel el a potenciális fegyvervásárlók körében és mindenki számára engedélykötelessé teszi a fegyverek forgalmazását.

 
Obama a beszéd során többször is teret engedett érzelmeinek, szeme megtelt könnyel, hangja elcsuklott, s könnyeit törölgette, amikor az egyik fegyveres merénylet gyermekáldozatait emlegette. Példákat sorolt, tragédiákat, amelyek az előző években történtek. „Ennek véget kell vetni” – mondta. „Közömbösekké váltunk” - ismételte meg azt, amit már korábban, más beszédeiben is elmondott.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
coroner
2016. január 06. 22:01
Megpróbált jobb színész lenni,mint Csita...nem sikerült.
crydog
2016. január 06. 10:52
Megható krokodolkönnyek. A mexikói határon, vagy az izraeli falaknál agyonlőtt gyermekekért mikor ejtettél egy könnycseppet is te rohadt béke-nobel díjas?
e.o.storm
2016. január 06. 10:49
Insult to my intelligence - ahogy ezt arrafelé mondják.
Lajos, jelentenem kell rólad
2016. január 06. 10:33
"A beszed megirasa elotti felmeresek azt mutathattak, hogy a kemeny fellepes helyett az erzoszivu image hoz majd tobb szavazot" Obama már nem lehet többször elnök Mi van ha tényleg vannak érzelmei? Még mindíg sokkal normálisabb mint a sátánista illuminati őrült bush Az már nekiment volna az oroszoknak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!