Német menekültszálláson lakott a párizsi iszlamista terrorista

2016. január 10. 11:21

Mint kiderült, egy, a francia határhoz közeli német város, Recklinghausen menekültszállásán lakott a csütörtökön Párizsban rendőrkapitányságra támadó férfi – közölte a német rendőrség. A lelőtt férfinek négy álneve is volt.

2016. január 10. 11:21

Egy észak-rajna-vesztfáliai menekültszálláson lakott az a férfi Németországban, aki csütörtökön meg akart támadni egy észak-párizsi rendőrörsöt – tudatta a német rendőrség. Azt azonban nem lehet tudni, hogy a férfi regisztrált-e menedékkérőként. 

A német rendőrség szombaton razziázott a Recklinghausen városában található menekültszálláson. 

A francia rendőrség csütörtökön lőtte le a férfit Párizsban, aki „Allah Akbar” kiáltással, késsel a kezében igyekezett megtámadni a rendőrkapitányságot. A korai beszámolók szerint a férfi egy robbanóövhöz hasonló felszerelést is viselt, de a bomba hamisnak bizonyult.

A német és a francia rendőrség szorosan együttműködve nyomoz az ügyben. Eddig tunéziai származásúnak tartották a lelőtt terroristát, de mint kiderült, négy álneve is volt. 

 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bookmark
2016. január 10. 13:35
Aki valóban alázatos, jól dolgozó és integrálható munkarőt akar az EU- ban importàlni, az Indonéziából a keresztényeket hozza be. Velük gond nélkül ki lehetne váltani a muszlimokat.
Orvosok és mérnökök
2016. január 10. 13:31
Álprobléma
tunde04
2016. január 10. 13:14
ha valóban egy német menekültszálláson élt, akkor hogy a fészkes fenébe jutott át a franciákhoz? ezek a németek tényleg nem sokat törődnek Európával, és a migránsokat csak pátyolgatják!
kjkj945
2016. január 10. 12:43
kvóta óta merkell nóta migrént a karjaiba de legalább szállóra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!