Finnországot védenék a migrációtól „Odin Katonái”

2016. január 13. 09:46

A menekültáradat hatására több finn városban is önkéntes rendvédelmi csoportok jelentek meg az utcákon. A magát „Odin Katonáinak” nevező szervezet célja például a közbiztonság fenntartása.

2016. január 13. 09:46

Több finn városban is önkéntes rendvédelmi szervezetek jelentek meg a menekültáradat óta. Az észak-finnországi város, Kemi utcáin például a magát „Odin Katonáinak” nevező szervezet tagjai igyekeznek ügyelni a közbiztonságra. A finn kormány szerint a sötét ruhás rendvédelmi csoportok működése nem illegális, feltéve, ha betartják a törvényeket. Szilveszter éjjel nemcsak Németországban, hanem Finnországban is molesztáltak nőket tömegesen az utcákon.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2016. március 03. 05:12
Kinek a feladata is a család nőtagjainak védelme? Mindenkinek a családjában vannak nők, húgok, nővérek, anyák és feleségek. Kapjunk már a fejünkhöz. Vegyük már észre hol tartunk, milyen agymosás alatt állnak a társadalmak. Annyira eltávolítottak minket normalitástól, kiherélték a férfiakat az egyenjogúsággal és a feminizmus csúcsrajáratásával nyugati társadalmakban, hogy már gratulálni kell és tapsikolni ha végre valaki fellép a családja védelmében, ami régen elemi természetes alap volt. Ha most nem fogjuk meg ezt a folyamatot, a nőket kíséret nélkül már merjük majd kiengedni az utcára európában.
Vezetéknév Utónév
2016. január 20. 10:26
Idiótából sehol sincs hiány.
Békanász a hasadon
2016. január 20. 07:31
Index 2009.12.15. 12:47 A Legfelsőbb Bíróság kedden visszautasította a Magyar Gárda Egyesület felülvizsgálati kérelmét, és helyben hagyta a szervezet feloszlatását jogerőre emelő nyári ítéletet. Ezzel a gárda az összes lehetséges magyarországi jogi fórumot kimerítette önmaga feltámasztására. Vona Gábor Jobbik-elnök szerint most Strasbourg következik. A keddi ítélet volt az utolsó hazai jogi lehetőség, amivel a gárda kísérletet tehetett önmaga megmentésére. A 2007-ben bejegyzett Magyar Gárda Egyesületet első fokon éppen egy éve, tavaly december 15-én oszlatta fel a Fővárosi Bíróság. http://index.hu/belfold/2009/12/15/ervenyben_marad_a_garda_betiltasa/ A fasznak hazudozol.
Békanász a hasadon
2016. január 20. 07:30
Kiss Róbertet kedden kapta el a TEK, mikor épp menekültekkel alkudozott Röszkénél.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!