Kölnben száz nő rózsákkal kért bocsánatot a menekültektől az idegenellenességért

2016. január 27. 12:04

Mintegy száz nő osztott rózsákat a migránsoknak a legnagyobb kölni menekülttáborban pénteken. A német nők így kértek bocsánatot a bevándorlóktól az idegenellenességért.

2016. január 27. 12:04

Mintegy száz nő kereste fel pénteken a legnagyobb menekülttábort Kölnben, hogy rózsákat osszanak a migránsoknak. A német nők ezzel a gesztussal válaszoltak a bevándorlókat ért gyűlöletre, így szerettek volna bocsánatot kérni az idegenellenességért. 

Összesen 302 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kortárs
2016. május 19. 09:25
Ezek a nők virággal könyörögnek egy sz.pásért? :)))
terembura
2016. május 05. 21:53
Ez első blikkre nekem is egy idióta Darwin-díjas akciónak tűnt, de sajnos azt kell mondanom, hogy a mandiner megint manipulál és szándékosan hergel a címadással. A német szövegben nincs szó bocsánatkérésről, viszont kifejezetten elhangzik, hogy az akció szervezői elítélik a szilveszteri erőszakot. Az is elhangzik, hogy ez egy válasz arra a gesztusra, amikor a szilveszteri erőszak kiderülése után több német városban menekültek adtak virágot a helybéli nőknek (ez esetben valóban bocsánatkérésként) Nekem is sok bajom van azzal, hogy az európai kultúra, jogrend és civilizáció lassan és sokszor rosszul reagál a migráció okozta helyzetekre és problémákra, de a manipulatív heccelést mocskos dolognak tartom ebben a helyzetben.
terembura
2016. május 05. 21:53
Volt már ilyen akció. Amit a videon látsz, az konkrétan egy válasz volt arra, amikor a szilveszteri erőszak kiderülése után több német városban menekültek adtak virágot a helybéli nőknek.
terembura
2016. május 05. 21:53
Ez viszont amit te írsz, valóban irtózatos faszság, ha szabad ezt a kifejezést használnom. Nem is értem, meg vagy te bolondulva?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!