USA: fegyverarzenált találtak a lövöldöző muszlimoknál

2015. december 04. 09:28

Nagy mennyiségű lőszert és 12 csőbombát találtak a San Bernardinóban lövöldőző muszlim házaspár lakásán a hatóságok.

2015. december 04. 09:28

Nagy mennyiségű lőszert és 12 csőbombát találtak annak a házaspárnak a lakásán, akik szerdán lövöldöztek San Bernardinóban egy fogyatékkal élők otthonában – közölte az Euronews. Előkerült 3 távirányításos robbanószerkezet is, amelyek szerencsére nem léptek működésbe. 

Azt továbbra sem tudni, hogy milyen motivációból gyilkolt Syed Raheel Farook, aki öt éve dolgozott abban az intézményben, ahol a vérengzést rendezte.

Az Euronews beszámol arról is: a republikánusok leszavazták azt a demokrata javaslatot, amely úgy szigorította volna a fegyvertartás szabályait, hogy a terrorizmussal gyanúsítottak nehezebben juthassanak fegyverhez.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Onurisz
2015. december 04. 11:28
Lövöldözzetek csak kavbojnemzet. Sose vágytam hozzátok, ahol nem lehet tudni, melyik szembejövő ember zsebében,táskájában vagy autójában van töltött fegyver.
szeekely
2015. december 04. 11:09
ugy hirlik, tulterhelt a mandi... en tudok egyedul kommentelni jelenleg? lol.
szeekely
2015. december 04. 11:02
ez elegge ciki. kalifornia az megiscsak kalifornia. ezt nem fogja az amcsi lenyelni. a muszlim bosevikjai lemmingbe fordulnak. ez az az allatfajta, aki magatol ugrik le tomegesen a szikla tetejerol es halalra zuzza magat a koveken. az iszlam radikalizmus nem mas, mint muzulman dekadencia, sajat vallasanak vadhajtasa.
red label
2015. december 04. 10:28
Az arabok hazudnak, mint vízfolyás. A bátyja,a lóvöldőzönek (aki szélsőséges muszlim volt) azt mondta, hogy nagyon rendes ember volt az öccse, és nem látta, hogy mire készül. Az öcsse lakásán fegyverarzenált találtak a rendörök. No comment.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!