Elfogtak egy férfit, aki segíthetett a párizsi terroristák elszállásolásában

2015. december 01. 18:06

Elfogták a francia nyomozók Mohmed S.-t, akit azzal gyanúsítanak, hogy ő kötötte össze a párizsi vérengzést elkövető terroristáknak rejtekhelyet kereső nőt a Saint-Denis-i lakást kiadó férfival – írja a hvg.

2015. december 01. 18:06

Párizsban fogtak el a francia nyomozók egy férfit, aki összefüggésbe hozható a november 13-i párizsi merényletekkel - írja a hvg.

A 25 éves Mohmed S. annak a férfinak az ismerőse, aki a merényletek szervezésével gyanúsított és egy rendőrségi akcióban megölt Abdelhamid Abaaoudnak és társainak adott otthont Saint-Denis-ben.

A lakást állítólag Abaaoud unokatestvére, Hasna Ait Boulahcen nézte ki, és Jawad Bendaoud adta ki a terroristáknak. Mohmed S.-t azzal gyanúsítják, hogy ő kötötte őket össze egymással - olvasható a német ntv.de hírei között.

Jawad Bendaoud múlt kedden állt bíróság elé, az Abaaoud elfogására indított Saint-Denis-i nagyszabású rendőri akcióban vették őrizetbe hét másik emberrel együtt. Ő az egyedüli, akit őrizetben hagytak, a többieket már szabadon engedték. Bendaoud azt mondta, nem tudta, hogy kiket szállásolt el.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bookmark
2015. december 01. 18:20
Közvetlenül nem is terrorista, csak segített nekik. Ezért mondom, hogy hozzánk ne jöjjön egy sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!