Oszlopnak hajtott az elbóbiskolt sofőr

2015. november 12. 14:41

Sokkoló videó! Egy moszkvai buszvezető elaludt munka közben, a jármű pedig fékezés nélkül egy oszlopnak rohant. Egy férfi gerinctörést szenvedett.

2015. november 12. 14:41

Kamera rögzítette az utastér, a vezetőfülke és az úttest képeit egy moszkvai buszon, miközben a járművezető elaludt, a busz pedig egy oszlopnak hajtott. A felvételek sokkolóak. Az egyik férfi utasnak eltört a gerince.

Az 53 éves sofőr már a baleset előtt jóval elkezdett bóbiskolni, amikor pedig útelágazáshoz ért a jármű, irányítás és fékezés nélkül pont a két utat elválasztó oszlopnak csapódott. A férfi nem tagadta, hogy ő okozta a balesetet, az utasok pedig kártérítésre számíthatnak – írja a Daily Mail.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
békalepcse
2015. november 12. 15:45
Ne is emlegessétek a bóbiskolást. Itt ülök a gép előtt és majd el alszok. A gép egyenletesen búg és van nagyjából öt perc a darabok cseréje közben, pont amennyi idő kell az elbóbiskoláshoz. Remélem meg jön a menyecském és ígérete szerint felvált vagy két órára, én meg elmenek szundizni egyet.
nick89
2015. november 12. 15:12
Nééézd! Itt fröccsenik a véér!
fogd a pénzt és kuss
2015. november 12. 15:08
ne blikkesedjen a mandiner!!!! ha sokkoló videókat akarok nézni megyek az atv.hu-ra
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!