Műszaki hiba miatt zuhanhatott le az orosz gép Egyiptomban

2015. november 01. 12:24

Bár az Iszlám Állam magára vállalta az egyiptomi repülőgép-katasztrófát, szakértők szerint valószínűbb, hogy műszaki hiba miatt zuhant le a gép.

2015. november 01. 12:24

Egyiptomi és orosz szakemberek vizsgálják a Sínai-félszigeten szombaton 224 emberrel a fedélzetén lezuhant orosz utasszállító roncsait. A tragédia pontos okai egyelőre ismeretlenek, jelenleg is zajlik a fekete dobozok adatainak elemzése.

Az Iszlám Állam ugyan vállalta a gép lelövését, de katonai szakértők kizártnak tartják ezt a lehetőséget, inkább műszaki hibát valószínűsítenek. A Lufthansa, a KLM és az Air France mindenesetre bejelentették, hogy egyelőre nem repülnek a Sínai-félsziget fölött.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2015. november 02. 22:23
A légitársaság szerint külső behatás miatt zuhant le.
Vezetéknév Utónév
2015. november 01. 19:35
A mai hírek szerint még a levegőben volt az orosz repülő, amikor darabjaira hullott. Nem vagyok repülési szakértő, de műszaki hiba miatt ritkán szoktak spontán felrobbani a gépek.
egysegelem
2015. november 01. 19:29
Megirtam tegnap a krinikus osszeeskuves-elmelet hivok csendben lesznek ma, es csendben is vannak.
kenwood
2015. november 01. 18:15
Napok ota panaszkodtak allitolag hajtomü problemakra. Ott valami elszabadult, amitöl felrobbant es lezuhant a gep. Amugy is kenyszerleszallasban volt, tehat valami müszaki gond lesz ott sztem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!