Hamis útlevéllel utazó szíreket fogtak olasz reptereken

2015. november 20. 20:59

Norvég és francia útlevéllel próbálkozó szír fiatalembereket vettek őrizetbe pénteken a római Ciampino reptéren. Csütörtökön az észak-olasz Bergamo repülőterén szintén két, hamis útlevéllel rendelkező szírt fogtak el. Furcsa mód mind a négyen Máltára igyekeztek. Az olasz hatóságok feltételezései szerint a hamis okmányokkal utazó szírek mögött bűn- vagy terrorista szervezet állhat.

2015. november 20. 20:59

A Ciampino római nemzetközi repülőtéren két hamis útlevéllel utazó szíriai fiatalembert vettek őrizetbe pénteken. Ezt megelőzően az észak-olaszországi Bergamo repülőterén vettek őrizetbe szintén hamis útlevelet birtokló szíriaiakat. 

A Ciampino repülőtéren őrizetbe vett szíriaiak egyike 18, a másik 19 éves. Norvég és francia útlevéllel akartak Máltára utazni. Egyikükről az is kiderült, hogy Ausztriában menedékkérelmet nyújtott be, és ennek elbírálása folyamatban van. A bergamói Orio al Serio repülőtéren csütörtökön szintén két hamis útlevéllel utazó szíriait vettek őrizetbe, hamis norvég és osztrák útlevéllel. Ők is Máltára tartottak.

Az olasz repülőtereken az egy héttel ezelőtt Párizsban történt merényleteket követően a schengeni övezethez tartozó országok útleveleivel utazó embereket is elkezdték ellenőrizni. Az olasz hatóságok feltételezései szerint a hamis okmányokkal utazó szírek mögött bűn- vagy terrorista szervezet áll, amely a repülőjegyeket is kifizeti.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2015. november 21. 08:05
Matteo Renzi elkezdhet gondolkodni.
optimum
2015. november 21. 06:21
Ez nem meglepő, hiszen ISIS tervei köze tartozik Róma meghódítása!!! És a kereszténység kipusztitasa! http://www1.cbn.com/cbnnews/world/2015/October/ISISs-First-Step-Conquering-Rome-Defeat-Christianity/ A terv része a pápa lefejezése a St Péter terén, valamint tömeges lefejezése a hitetleneknek ugyanott, élő nemzetközi televíziós közvetítésben! És hogy teljes legyen az ünneplés, homosexualisakat fognak ledobálni a pisai ferde torony tetejéről is! Egy másik cikk elolvasása után ez érthetővé válik, ugyanis ISIS dzsihádisták állítólag házilag készített kokain-szerü drugot használnak, ami kitartást és erőt ad nekik, valamint pszihozist is előidéz!! http://www.express.co.uk/news/world/620822/The-ISIS-Drug-Fiends-Homemade-cocaine-fuelling-jihadis-and-triggering-psychosis Hát erről így röviden ennyit!!
OHM
2015. november 21. 00:12
biztos túl világos volt a pofázmányuk, hogy ojrópainak tűnjenek...
FridaySpider
2015. november 20. 23:57
Ebből is látszik, hogy mind csupa ártatlan menekült. Nyilván amiatt kell hamis útlevéllel utazgatniuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!