Belső uniót szervezne Hollandia

2015. november 19. 12:17

Hollandia, Belgium, Luxemburg, Németország és Ausztria részvetelével egy belső uniót szervezne a holland kormány, közösen megvédve saját külső határaikat. Egy holland liberális politikus „unortodox lépések” szükségességéről beszél.

2015. november 19. 12:17
A holland kormány belső „schengeni zónát” szervezne Hollandia, Belgium, Luxemburg, Németország és Ausztria részvételével. Ez a zóna együttműködne a saját külső határai védelmében. A cél a menedékkérők jobb ellenőrzése a beérkezésük során.
 
Halba Zijlstra, a holland liberális kormánypárt frakcióvezetője szerint a pártja támogatja a javaslatot. „Olyan nagy a beáramlás, hogy unortodox lépéseket kell tennünk”.

Összesen 226 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TAVIROZSA
2015. november 20. 11:38
Ausztria felé is kell a kerítés !! Legalább a drótot rendeljük meg !!!
heep
2015. november 20. 10:58
Szerintem ez jó elképzelés. Még Dániát, Svédországot és Norvégiát is bevenném a csoportba. Aztán jöhet a határok ellenőrzése. Senkit nem kiengedni ezekből az államokból aki nem szőke és kékszemű. Aztán rohadjanak meg belülről az eddig odacsábított rengeteg bevándorlótól.
luisbathhelena
2015. november 20. 10:57
Hát ekkor ennyi volt... Az EU-nak lőttek. Mondjuk vicces hogy a potenciális terroristáikat azért megtartják kerítésen belül:-). Mintha a tyúkól ajtaját úgy bezárnám, hogy belül van a róka. Liberó elképzelés szerint vega lesz előbb-utóbb :-) Good luck guys!!
Orange79
2015. november 19. 23:57
Ez már tényleg a vicc kategória. Ezzel a lépéssel amúgy már elkéstek, mostanra jól telepakolták az országaikat friss és első generációs arabokkal és niggerekkel akik szemmel láthatóan igyekeznek meghálálni befogadóik balek gondoskodását. A muszlim disznókat már nem lehet elrugdosni a moslékosvödörtől.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!