Titkos lesz a menekültszállások címe Svédországban

2015. október 29. 09:00

Az elmúlt időszak gyújtogatásai miatt ezentúl nem teszik közzé a menekültszállások pontos címét Svédországban.

2015. október 29. 09:00

A Färingstofta-i menekültszállást, amely Svédország déli részén található, kedd éjjel gyújtották fel. A svéd bevándorlási hivatal úgy döntött: többé nem teszi közzé a menekülteket fogadó szállások címét. A szerdai bejelentés előtt már 15 alkalommal volt tűz a hasonló létesítményekben, ezek közül néhányról bebizonyosodott, hogy szándékos gyújtogatás volt – tudósít az Euronews.

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kenwood
2015. október 30. 07:35
Nevetsèges ez a kèpmutatàs
Akitlosz
2015. október 29. 21:27
"Titkos lesz a menekültszállások címe Svédországban" Az afféle eurokonform "megoldás". :-) Bár ha titkos lesz a cím, akkor hogyan fognak odatalálni a bevándorlók? S hogyan nem fognak feltűnni a környéken senkinek? Vagy már eleve annyira sötét a svéd népesség, hogy fel sem tűnnek az újabb bevándorlók?
Brigadéros
2015. október 29. 21:22
Miért lesz titkos?!?...Talán ennyire intoleráns a svéd közvélemény...Nem nácikok ezek véletlenül???!
Morgen
2015. október 29. 20:48
Mi kell ahhoz, hogy kormányok legyenek olyanok, mint egy bölcsőde? Nem akarják megérteni, hogy nem akar senki állat-módra élni ebben a rohadttá tett Európában? Hol számít itt százmilliók érdeke? Elég, ha pár PC barom ugat, akkor megáll a karaván és megvárja a homokvihart? Azért a tetves pénzért, ami úgy sem fogja örök életűvé tenni őket? !! Nagy baj lesz itten, kérem!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!