Seprűkkel ütötték egymást a migránsok Hamburgban

2015. október 01. 18:14

Szerdán késő este és csütörtökön éjjel verekedések törtek ki két hamburgi befogadóállomáson: a migránsok bútorokkal, lécekkel és seprűkkel ütötték egymást. Négyen megsérültek, 15 embert őrizetbe vettek.

2015. október 01. 18:14

Szerdán késő este a Hamburg-Rahlstedtben található befogadóállomáson egy 19 éves migráns észrevette, hogy ellopták a telefonját. Az eset veszekedésbe, majd verekedésbe torkollott: többek lécekkel és seprűkkel, sőt, bútorokkal felszerelkezve támadtak egymásra. 15 rendőrautót vezényeltek a helyszínre, aminek köszönhetően lenyugodtak a kedélyek. A rendőrök a feltételezett tolvajt, egy 23 éves iraki migránst, és a verekedés négy másik résztvevőjét őrizetbe vették.

Csütörtökön éjszaka Hamburg-Bergedorfban, egy egykori áruházban kialakított befogadóállomáson is verekedés volt. Itt négyen sérültek meg, három 16-18 éves fiatal és egy 53 éves migráns, mindannyiukat kórházban látták el. A helyszínre érkező hatóságok egy égő kukát is találtak, amit eloltottak a tűzoltók.  

Pár órával később ismét ki kellett menniük a rendőröknek a helyszínre, mert két, nagyjából 50-50 fős csoport ismét felfegyverkezve egymásra támadt. A rendőrség nyolc embert vett őrizetbe – írja a Die Welt.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2015. október 01. 22:58
Kis szórakozás nekik is jár.Ha már otthon nem harcolnak a hazájukért.
Brigadéros
2015. október 01. 22:57
A Merkelt is jól hátba vághatnák, hogy végre észhez térjen az a kerge tyúk...
alizka
2015. október 01. 22:55
mi lesz, ha ezek is beindulnak? http://888.hu/article-toluk-kell-csak-igazan-felni-noi-terroristak
földönjáró
2015. október 01. 20:34
Magyar baloldali ellenzéki vezetők ezért voltak horgoson, hogy megszervezzék az emigránsokat Magyarország fele, vigyék őket! Csak vak választópolgárok nem látják, hogy baloldali ellenzék, lelki terrort folytat a magyar választó polgárok ellen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!