Pánik egy lengyelországi gólyabálon: egy diáklány meghalt

2015. október 15. 10:12

Pánik tört ki az északnyugat–lengyelországi Bydgoszcz város egyik főiskolájának gólyabálján, miután csütörtökön éjjel egy keskeny folyosón összezsúfolódtak a diákok. Egy ember meghalt.

2015. október 15. 10:12

Egy diák meghalt, hatan megsérültek csütörtökre virradó éjjel az északnyugat–lengyelországi Bydgoszcz vajdasági székváros egyik főiskolájának gólyabálján, amelyen pánik tört ki – jelentette a TVN24 lengyel hírtelevízió. A műszaki–természettudományi főiskola által engedélyezett rendezvényen a vártnál többen, mintegy 1200–an vettek részt. A tragédia éjjeli 1 óra körül következett be, amikor a főiskola két szárnyát összekötő keskeny folyosón összezsúfolódtak az egymással ellentétes irányban tolongó diákok.

A TVN24 értesülései szerint többen fulladozni kezdtek, néhányan elájultak, mások pedig egymást taposva pánikszerűen menekültek. Egyesek a folyosóról az ablakokat kitörve kiugráltak. A helyszínen 12 mentőautó, tűzoltók és rendőrök dolgoztak hajnali 5 óráig. A kujávia–pomerániai vajdasági rendőrkapitányság szóvivője a TVN24–nek megerősítette: egy diáklány meghalt, hat sérültet a városi kórházakban ápolnak.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vigyor
2015. október 15. 13:17
Szegénykéim....
Morgen
2015. október 15. 13:15
Emeletes épületek nem alkalmasak nagyszabású bulik tartására. Nagyon higgadtnak és normálisnak kell lenni ahhoz, hogy egyszerű dolgokat megértsenek az emberek?
Greffiti
2015. október 15. 12:09
A lényeget nem írják: miért tört ki pánik?
kispufi
2015. október 15. 10:33
részvétem. alighanem drasztikusan csökkenni fog a lengyeleknél az ilyen rendezvények száma a közeljövőben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!