Bevándorlót lincseltek izraeliek

2015. október 20. 12:31

Egy vasárnapi merénylet helyszínén terroristának néztek egy eritreai bevándorlót, akire a biztonságiak rálőttek, majd a földön fekvő ártatlant megrugdosták és székekkel agyonverték. A férfi belehalt a sérüléseibe.

2015. október 20. 12:31

Izraelben körözést adott ki a rendőrség azok ellen, akik részt vettek egy eritreai bevándorló meglincselésében. A fiatalembert terroristának nézték egy vasárnapi merénylet helyszínén, a biztonságiak rálőttek, majd többen belerúgtak és székeket vágtak hozzá. A férfi belehalt sérüléseibe. A valódi támadót szintén agyonlőtték a Beér–Seva–i buszpályaudvaron. Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök felszólította honfitársait, hogy ha terrortámadás tanúi lesznek, ürítsék ki a helyszínt, és hagyják dolgozni a biztonságiakat. – Izrael jogállam, ahol elfogadhatatlan az önbíráskodás – jelentette ki.

Van, aki úgy látja, hogy a hisztérikus közhangulatban hisztérikus döntést hoztak. – Az emberek rettegnek, nem bíznak senkiben, képtelenek logikusan gondolkodni, és ez nagyon szomorú – mondta Kobi Karmeali biztonsági őr a Reuters hírügynökségnek. Az elmúlt hetek erőszakhullámában nyolc izraelit öltek meg, a palesztin halálos áldozatok száma több mint 40 – köztük vannak a merénylet közben agyonlőtt terroristák is.

 

Összesen 181 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2015. október 21. 11:55
No, ja nekik szabad!
hakos
2015. október 21. 11:49
Vajon ez is úgy lesz tálalva mint László Petra "rettenetes" tette? Vajon ballibbantjaink részéről most szintén beindul a gyűlölet áradat?
Mindjárt
2015. október 21. 06:58
"Izrael nem tűri az önbíráskodást" Hazudik a náci mert a terrorista, gyerekgyilkos náci Izrael az önbíráskodásra alapúl. Embertelen állam náci Izrael. Náci Izrael kegyetlenebb, károsabb és brutálisabb mint náci Németország volt. Csak akkor lesz béke a közelkeleten ha náci Izrael elpusztul és egy olyan állam jön helyébe amelyikben a palesztnok és zsidók békéen éllnek egymás mellet. Ez a náci Izrael egy szörnyeteg.
Szúnyog
2015. október 20. 23:22
A horda kapcsán mindig a menekült szó használatos, itt a bevándorló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!