Aszad Putyinnál járt

2015. október 21. 14:43

Az orosz államfő még kedden fogadta Szíria elnökét, de a találkozót csak szerdán hozták nyilvánosságra. A szíriai válság óta ez Aszad első külföldi látogatása.

2015. október 21. 14:43

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2015. október 22. 09:42
Fideszes agyhalottaktol kerdeznem: Putyin baratja a mi baratunk is??
Mich
2015. október 22. 01:11
A (tudjuk-kik-okozta) szíriai katasztrófában az Aszad által vezetett politikai-katonai csoport az egyetlen, ami képes lehet a szíriai államot megmenteni - nála csak véresebb és destruktívabb (és Nyugatra is veszélyesebb...!) alternatívák vannak. Tehát le kell állítani a különféle véres iszlamista csoportok támogatását. Ennyi.
Márkus István
2015. október 21. 20:05
A nagy helyzet az ,hogy az oroszok gyorsabban irtják a mérsékelt terroristákat mint ahogy a CIA pótolni tudná
Laibach
2015. október 21. 19:24
Régi, nosztalgikus átkosbéli kis punk zene. Csak a dal címét kellene kicserrélni Szíriára, amúgy minden stimmel. "..Elit osztag - Irak - Irán Fegyverek szólnak, véres a sivatag, Gyűlnek a keselyűk, hullik a sok arab. Robban a bomba, halnak meg ezerszám, Lángol a város, Bagdad és Teherán. Olajkutak között tankok lesben állnak, Füstösképű arabok sírgödrökre várnak. Határvonal nincsen, él az anarchia, Alá van aknázva Mezopotámia. Ref: Közép-Kelet lángol, fogynak az arabok, Üvölt a sok állat: uralkodni akarok ! Itt a béke végre, tart már a tűzszünet, Az arabok egymásra újra nyitnak tüzet. Zagrosz hegység között két hadsereg bújkál, A másiknak eszén mind a kettő túljár..." https://www.youtube.com/watch?v=dVYi2Wgyoy4
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!