Megfojtotta lányát a muszlim apa, mert az óvszert lopott és barátja volt

2015. szeptember 30. 11:58

Egy német állampolgárságú pakisztáni férfi felesége szeme láttára, a családi otthonban fojtotta meg 19 éves lányát, miután az a tiltás ellenére is fenntartotta viszonyát egy fiúval, és óvszerlopáson is kapták. A holttestet legurították egy erdei lépcsőn. Most mindketten gyilkosság vádjával állnak bíróság előtt.

2015. szeptember 30. 11:58

Az anya szeme láttára megfojtotta 19 éves lányát egy muszlim apa a németországi Darmstadtban, miután az óvszert próbált lopni – írja a Bild. Asadullah, az apa korábban eltiltotta lányát annak udvarlójától, az esetből azonban rájött, a viszony továbbra is tart Lareeb és a fiú között, mi több, lánya a testi kapcsolatra is készen áll. 

Az eset januárban történt a Pakisztánból származó német állampolgár szülők most gyilkosságért álltak bíróság elé.  Bár a lány barátja ugyanúgy az erősen vallásos Ahmadiyya közösségbe tartozott, az apa úgy vélte, hogy a család becsülete veszélyben forog. Miután a lányt eltiltották attól, hogy a fiúval találkozzon, nem állt szóba szüleivel, és a fejkendőjét is egyre ritkábban hordta. 

A vádirat szerint a gyilkosság estéjén Asabdullah éjjel 2 és 4 óra között ment be Lareeb szobájába, rátérteld a lányra, és kezeivel elszorította a nyakát. Az anya, Shazia felébredt, és látta mi történik, mégsem tett semmit – később azt mondta a rendőröknek, azért, mert félt a férjétől. A férfi megkérte az asszonyt, segítsen betenni a holttestet a nagymama kerekesszékébe, amivel a mélygarázsba vitték. Autóval egy erdei parkolóba vitték a halott lányt, ahonnan Asabdullah egy lépcsőn legurította a székkel együtt – a járókelők így találták meg reggel.

Az anya a bíróságon lényegében csak tolmáccsal tud kommunikálni, mert férje megtiltotta neki, hogy németül tanuljon. Asabdullah az eljárásban védte az asszonyt: ő csak engedelmeskedett. Kisebbik, 14 éves lányuk ismerősöknél lakik, és nem akarja többet látni a szüleit. A bíróságon elmondta, apjával jobb viszonya volt, édesanyja bottal verte. Testvére szerelméről nem sokat tudott, ilyesmiről nem volt szabad beszélniük. A bűncselekmény estéjére a szülők átküldték a kislányt egy rokonhoz.

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Qsza
2015. szeptember 30. 18:46
"A fő probléma nem az iszlamizmus vagy az iszlám háttér a sok bevándorló által lakott városokban, hanem az, hogy a bevándorlók többsége lepusztult városnegyedekben él, amiket nem az iszlám kultúra, hanem egy lumpen kultúra ural." ???????????????
heather
2015. szeptember 30. 18:08
Kellemes integrálódást!
lajkakutyus
2015. szeptember 30. 17:29
Merkel Mutter sikeres integrációja. És most még lapítanak.
Pinter68
2015. szeptember 30. 16:43
Akkor néhány gyermekgyilkos vagy gyermekbántalmazó magyarokról szóló posztot is pls! Csak a kiegyensúlyozott tájékoztatás jegyében. Vagy Magyarországon hirtelen megszűntek a gyermekek sérelmére elkövetett bűncselekmények? Pl. az ilyenek: http://www.sonline.hu/galerialp/67550 Mondjon már valaki egyetlen olyan dolgot, amit magyar honfitársaink még nem követtek el, kizárólag a muzulmán menekültek! Persze az Allah Akbarozáson kívül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!