Újra a jemeni kormányerők kezére került egy fontos bázis

2015. augusztus 04. 13:42

Szaúd-Arábia katonai támogatása mellett a jemeni kormánycsapatok elfoglalták a jelentős Anad légibázist az azt korábban ellenőrző húszi lázadóktól.

2015. augusztus 04. 13:42

Az elnökhöz hű alakulatok vasárnap szaúdi repülők támogatásával elfoglalták Jemen egyik legnagyobb katonai bázisát, az Anad légitámaszpontot, ami addig a húszi lázadók kezén volt. Ez utat nyit a kormánycsapatoknak a folyamatos harcok által sújtott Taizz város irányába. 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gregorius
2015. augusztus 04. 21:42
A hasonló lokális ellentétek miatt nem lehet Szíriában (sem) békét teremteni. A siita huszikat nyilván Irán támogatja, amíg a szunnita kormányerőket meg a szaudiak....Ott meg valahogy össze kellene fogniuk a mindenkire veszélyes ISIS ellen. (+ USA, oroszok, törökök, kurdok, akik szintén játszanak a partiban)
MINDEN SÉMIT KIRAKNI EURÓPÁBÓL
2015. augusztus 04. 13:51
sok hülye mit nem képes kínlódni a sívó homokért
Apáczai
2015. augusztus 04. 13:47
"Még egy ilyen győzelem, és nem marad egy katonánk sem!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!