Új javaslattal állhat elő Athén szerdán

2015. június 30. 20:51

Az Eurócsoport kedd esti rendkívüli tanácskozását követően a holland pénzügyminiszter azt közölte: a görög kormány újabb javaslatot mutat be szerdán az adósságválság ügyében. Korábban a finn pénzügyminiszter arról beszélt, hogy az Eurócsoport elutasítja a görög pénzügyi mentőcsomag hatályának a meghosszabbítását.

2015. június 30. 20:51

Újabb javaslat érkezik Athénból szerdán a görög adósságválság ügyében – közölte Jeroen Dijsselbloem holland pénzügyminiszter, az euróövezeti országok pénzügyminiszteri testülete, az Eurócsoport elnöke a kedd esti telekonferencia után.

Előzőleg Alexander Stubb finn pénzügyminiszter azt jelentette be, hogy az Eurócsoport elutasítja a kedd éjfélkor lejáró görög pénzügyi mentőcsomag hatályának a meghosszabbítását, és azt is, hogy leírják a görög adósság egy részét. Stubb megjegyezte azt is, hogy az Európai Stabilitási Mechanizmus (ESM) keretének igénybe vételére irányuló kérelmeket mindig szokásos ügymenet szerint, vagyis nem rendkívüli, gyorsított eljárásban bírálják el.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fosraelattack
2015. június 30. 21:48
Majd egy még újabbal csütörtökön, és pénteken.. Utána két nap pihi. :D
Cassi
2015. június 30. 21:47
Ha ezután is még legalább két évig minden második cikk a görögök hogylétével fog foglalkozni, akkor letörlöm az internetet a gépemről és kiköltözöm a pusztába.
justiceforhungary
2015. június 30. 21:42
Brigadéros 2015. június 30. 21:05 4 ''Én a Zunió helyében nem foglalkoznék most olyan apróságokkal, mint a Görög válság, meg az Euro-zóna szétesése, hanem olyan aggasztó dogokat vizsgálnék, mint a magyar alaptörvény legutóbbi módosítása, a bírák nyugdíjazása, na meg persze a fékek-ellensúlyok...'' Hol vagy Tavares, hol vagy Moma Lali ???? Ti sokkal fontosabbak vagytok mint a görög válság ! Ti vagytok az EU szeme fénye! Hogy adna az Isten nektek örök életet folyamatos hasmenéssel és alul -felül böfögéssel.
egyetmondok
2015. június 30. 21:32
Új javaslat ? Csak nem a 14.havi nyugdíj...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!