Blattert és Platinit is kihallgatják

2015. június 01. 09:00

A svájci ügyészség ki akarja hallgatni Joseph Blattert a FIFA újraválasztott elnökét, illetve Michel Platinit, az UEFA elnökét a FIFA korrupciós botrányának ügyében indított büntetőeljárás során.

2015. június 01. 09:00

Joseph Blattert és Michel Platinit is kihallgatná a svájci ügyészség a FIFA korrupciós botránya miatt – írta a brit The Sunday Times.

Az angol labdarúgó szövetség azt mondta, nem bojkottálják a FIFA-t, de semmilyen kapcsolatot nem akarnak vele. 

Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint Orbán Viktor azért gratulált az újraválasztott Blatternek, mert tiszteletben tartja az ártatlanság vélelmét.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
babangida
2015. június 01. 13:42
Blatter feldob még pár embert
abraxas
2015. június 01. 12:35
Nocsak, Svájc lett az 51. tagállam?
KannibálTatárÚr
2015. június 01. 11:26
Minden normális ember tudja, hogy a labdarúgásba ömlik az ellenőrizetlen pénz. (Ronaldo évi bevétele 80 millió euro. Semmi értéke nincs működésének). Ez nem szúr szemet az igazság bajnokainak? Csak az fáj nekik, hogy az USA nem kapta meg a rendezés jogát 2022-re? Ha van valami, aminek önellátónak kell lenni, az szórakoztatóipar, megtetézve a magas adókkal. Mégis azt támogatja a liberalizmus a leginkább, míg a hasznos tevékenységeket igyekszik tönkretenni, hogy az emberiség túlnyomó része nélkülözzön.
kizökkentidő
2015. június 01. 10:50
Messziről bűzlik az egész szövetség. Egyébként Blatter azért sem szimpatikus a számomra, mert az összes technikai újítást, amelyek pontosabbá tennék a játékvezetői munkát, lesöpri az asztalról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!