Új vezetőséget választott az Európai Néppárt ifjúsági szervezete

2015. május 18. 11:44

Tisztújítást tartott az Európai Néppárt ifjúsági szervezete, a YEPP. Újra bizalmat szavaztak a gyűlésen az eddigi elnöknek, a görög Konstantinos Kyranakisnak, aki azt szeretné, ha a YEPP az újjáéledő mérsékelt jobboldal hangja lehetne. Az alelnökök közé választották a Fidelitas képviseletében Faragó Csabát.

2015. május 18. 11:44

Az újraéledő európai mérsékelt jobboldalnak szüksége van valakikre, akik új retorikát hoznak és inspirálják a fiatalokat és tehetségeseket. A YEPP tagjai lehetnek ezek a valakik” – mondta Konstantinos Kyranakis, az Európai Néppárt ifjúsági szervezetének újraválasztott elnöke a Portoban tartott tisztújító gyűlés végén. A YEPP azon fiatalokat szeretné képviselni, akik hisznek a kis államban, a versenyképes és nyitott piacban és a joguralomban.

Az 57 jobboldali ifjúsági szervezetet képviselő YEPP elnöke a görög Konstantinos Kyranakis (ONNED) lett, titkára Andrea Vodanović (MHDZ, Horvátország), első alelnöke Roland Mittman (Junge Union, Németország), titkárhelyettese Christodoulos Ioannou (NEDISY, Ciprus), kincstárnoka pedig Maru Pardal (NNGG, Spanyolország). Az alelnökök közé választották a Fidelitasból Faragó Csabát.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2015. május 18. 11:46
Megélhetési utánpótlás!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!