Amatőr adóellenőröket vetne be a görög pénzügyminiszter

2015. március 10. 08:57

Amatőrökkel, például diákokkal és háziasszonyokkal ellenőriztetné az adózást a görög pénzügyminiszter, hogy javuljon az adómorál.

2015. március 10. 08:57
A javaslat egyike annak a hét tervezett intézkedésnek, amit az eurózóna pénzügyminisztereinek küld Athén a reformokról szóló dokumentumban.
 

Európai szakmai körökben komolytalannak nevezték a javaslatot. A görög ellenzéki pártok arra figyelmeztetnek, hogy az ötlet nemcsak rossz, de jogi aggályokat is felvet.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cassi
2015. március 10. 16:52
Egy csőd szélén táncoló államban mindig tömegessé válik az adóelkerülés, mert az államnak már arra sincs ereje és pénze, hogy lesittelje vagy megbüntesse a csalókat. Miért fizessen egy átlaggörög adót, ha rövidesen bedől az állam és úgysem kap semmit az adójáért cserébe?
kilah P
2015. március 10. 13:10
Az online pénztárgépekkel nem lehet kivédeni azt, hogy nem is adnak számlát - hisz nem is ütik be a gépbe. Ettől persze még az online rendszernek is van értelme - két különböző problémáról beszélünk.
Drágha Márió
2015. március 10. 12:19
Ez már a bazi nagy görög vég kezdete...Vagy csak a kezdet vége?
Wendriner
2015. március 10. 11:46
Tényleg amatőrök , talán kölcsönadhatjuk a zöld dossziést nekik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!