Németországba megy dolgozni egy román polgármester

2015. február 09. 17:31

Nem volt elégedett a fizetésével, ezért felmondott a a Krassó-Szörény megyei Vaskő polgármestere, és inkább elmegy dolgozni Németországba.

2015. február 09. 17:31

Felmondott Mircea Ciobîcă, a Krassó-Szörény megyei Vaskő község szociáldemokrata (PSD) polgármestere, és inkább Németországba megy dolgozni, mert ott jobban keres majd – írja a Krónika.ro. Munkatársait meglepte a döntés, de nem tartják kizártnak, hogy hamarosan más környékbeli polgármesterek is hasonlóan cselekednek majd.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lehel
2015. február 09. 20:22
Remélem Erdélyből követi még néhány millió román, had tudják meg a "fejlett" nyugaton is, hogy milyenek. Legyenek ott és ne Erdélyben!!!
Zoli atya
2015. február 09. 20:03
"Rotterdamban tegnap még olyan muszlim polgármestert választottak, aki az európai értékek híve. De holnap már olyan nyer, aki önazonosságát a muszlim világ értékeiben találja meg. A többség dönt. És nincs messze az idő, amikor már nem a mienk a többség. A mi országunk még magasabban fekszik, mint ameddig felér a népek árja. A migráció ma még csupán átfolyik rajtunk. De vajon meg tudjuk-e védeni magunkat, meg tudjuk-e védeni magyarnak Magyarországot egyedül? Aligha. A sorstársak új szövetsége az egyetlen mód, hogy unokáinknak is a Toldi legyen feladva házi feladatul." Népáradás Bencsik Gábor (Magyar Krónika)
alex.leopardi
2015. február 09. 19:04
menjenek minél többen,behozzuk a csángókat a helyükre
cerberus
2015. február 09. 18:47
Bár ahogy elnézem: támasztja a trikoloros fát,nehogy eldőljön-hát nem tudom,hogy ilyent keresnek e Németországban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!