Teljes foglalkoztatottságot ígér David Cameron és a brit konzervatívok

2015. január 19. 20:56

A brit miniszterelnök azt akarja, hogy mindenki dolgozhasson, aki dolgozni akar. A konzervatívok szerint a Munkáspárt veszélyezteti ezt.

2015. január 19. 20:56

„Semmi sem fontosabb, mint egy teljes foglalkoztatottsággal bíró Nagy-Britannia – ahol mindenki, aki akar, tud dolgozni.” – írta David Cameron brit miniszterelnök a Facebookon. Cameron szerint ez a garanciája a magasabb életszínvonalnak, a több lehetőségnek, és legfőképp a családok és az ország biztonságának.

A brit Konzervatív Párt honlapján öt olyan vállalást neveznek meg, amivel elérhető a teljes foglalkoztatottság: a (kis)vállalkozások bátorítása és a foglalkoztatást terhelő adók alacsonyan tartása; befektetés az infrastruktúrába; a britek visszatérése a munkába a bevándorlás kordában tartásával; a munka megbecsülése és az emberek elhelyezkedésének segítése; hárommillió új tanonchely létesítése, hogy a fiatalok megszerezzék a sikerhez szükséges képességeket.

A konzervatívok szerint az előttük kormányzó Munkáspárt félmillióval több munkanélkülit hagyott maga után, mint amennyivel elkezdte a kormányzást.

(via Kiszelly Zoltán)

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
várúr
2015. január 20. 13:59
Ejnyebejnye! Csak nem azt ígéri Cameron, amit Orbán? Csak nem ugyanazt fuvolázza, hogy nincs szükség gazdasági menekültekre? Mit szólnak ehhez a balliberáltak? Tüntikéznek Cameron ellen is?
Übermayer
2015. január 20. 00:33
vajon indul majd a public works scheme is?
Morgen
2015. január 19. 22:18
Ahol mindenki dolgozhat, aki akar, az jó hely! Olyan, mint a Kádár időszak. Aki nem akar dolgozni, az majd KISZ-meg- párttitkár lesz. Cameronhoz csak egy kérdés: mennyit fizetnek?
cutcopy
2015. január 19. 22:17
Angol humor, a brit munkáspárt veszélyezteti a munkát..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!