A bevándorlás miatt tüntetnek a németek

2015. január 06. 09:36

Az eddigiekhez képest még többen vettek részt a PEGIDA újabb, iszlám elleni tüntetésén. Ismét megjelentek az ellentüntetők is.

2015. január 06. 09:36

A középületek világításának lekapcsolásával válaszoltak több német városban a bevándorlók elleni tüntetésekre hétfőn. Az elsötétítés mellett a többi között Kölnben, Berlinben szerveztek felvonulásokat. Ez volt az első alkalom, hogy a nemrég kibontakozott, PEGIDA mozgalom ellen tüntettek. Az Euronews helyszíni tudósítója szerint a berlini tüntetéseken a befogadáspártiak tízszer annyian voltak, mint a bevándorlóellenes demonstrálók.

Drezdában is tüntetett a PEDIGA, ott több mint 18 ezren vették részt a megmozduláson.

Angela Merkel újévi beszéde után hétfőn, a belügyminiszter születésnapján ismét hitet tett az idegen-gyűlölet leküzdése és Németország bevándorlási politikája mellett.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fradi44
2015. január 06. 16:54
Ami a szultánoknak nem sikerült fegyverrel -:)
klacus
2015. január 06. 15:48
Ha még németet akarsz látni, jobb ha sietsz. Nemsokára 3- 4 ciklus meglesz az első török tartományi vezetés, és akkor aztán majd lehull a lepel, hogy milyen megértő, és befogadó nép is a német. Igaziból semennyire, de Angyalka ezt nem mondhatja, a vegyes házasságok számáról, és annak társadalmi elfogadottságáról mélyen kussolnak. Kellene egy ilyet csinálni minden hónapban, és végre leszállnának rólunk is, meg a magas lóról is. Ugyanilyen finom téma, a francia arab helyzet.
Akitlosz
2015. január 06. 13:20
"Angela Merkel újévi beszéde után hétfőn, a belügyminiszter születésnapján ismét hitet tett az idegen-gyűlölet leküzdése és Németország bevándorlási politikája mellett." Úgy látszik már kiherélt német nemzetre sincsen szükség. Annyi lesz nekik, ha kisebbségbe kerülnek a saját hazájukban. A muzulmán Németország már nem lesz ennyire toleráns, még a liberálisokkal sem. sőt velük aztán főleg nem.
heep
2015. január 06. 12:23
"Ismét megjelentek az ellentüntetők is." Egyszerű a megoldás. Minden ellentüntető költözzön az ISIS uralta területre. Élvezze saria áldásait. Vigyen magával egy iszlám hitű "németet" is. Mindenki jól jár. A németeknél kevesebb lesz az iszlám hitű és az azzal szimpatizáló "demokrata". Az ISIS meg kap egy csomó új embert akiket meg lehet kövezni, le lehet fejezni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!