Bosszúból ölték meg a New Yorki-i rendőröket

2014. december 22. 10:02

Az elkövető előre közölte az interneten, hogy meg fog ölni két rendőrt bosszúból, amiért korábban egy rendőr megölt egy fekete férfit.

2014. december 22. 10:02

Már előre, az interneten bejelentette a New Yorki-i rendőrgyilkos, hogy mire készül. Azt írta: „agyonlő két disznót”, hogy bosszút álljon egy fekete férfi haláláért, akit egy fehér rendőr ölt meg.

A 28 éves Ismaaiyl Abdula Brinsley szombaton végzett a két rendőrrel Brooklynban, majd egy metróállomásra menekült, és öngyilkos lett. Az egyik áldozat a 32 éves, ázsiai származású Wenjian Liu, társa pedig a 40 esztendős, hispán-amerikai Rafael Ramos.

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Incevince
2014. december 23. 09:33
önök itt a MÉLY magyarok hozzászolásait OLVASSÁK különbözö taktika megoldásokkal
Akitlosz
2014. december 22. 15:31
Egy Izmail Abdullah nevű valószínűleg muzulmán néger meggyilkol egy kíni és egy spanyol rendőrt Amerikában. A népek katyvasza ország, ahol minden színes, faji probléma, ez körül forog az egész társadalmuk. De valahogyan csak nem kívánkozik vissza egy néger sem Afrikába, pedig ott csináltak direkt nekik egy saját országot, Libériát.
Jancsipapa
2014. december 22. 15:02
A nagy nagy gyászukban nemcsak fosztogatnak ,rabolnak ,gyújtogatnak .Már gyilkolnak is ...
cutcopy
2014. december 22. 10:32
Ebben a sztoriban volt minden rassz csak fehér ember nem szerepelt..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!