Kémtelenség

2014. október 16. 20:02

Már csak akkor süllyedhetne mélyebbre a romániai államfő-választási kampány színvonala, ha Ponta azzal vádolná meg Băsescut, hogy Szíriuszról érkezett gyíkember.

2014. október 16. 20:02
Balog Levente

„Azt követően, hogy Traian Băsescu államfő azzal vádolta meg Victor Ponta kormányfőt, a PSD államfőjelöltjét, hogy ügyészként az alkotmányt megsértve tevékenykedett a külföldi hírszerzés ügynökeként, valószínűleg már csak akkor süllyedhetne mélyebbre a romániai államfő-választási kampány színvonala, ha Ponta válaszul azzal vádolná meg Băsescut és jobbközép ellenfeleit, hogy a Szíriuszról érkezett gyíkemberek, akiknek célja a Föld leigázása.

Az elnök – ugyanúgy törvényt sértve, mint állítólag az általa vádolt Ponta, hiszen nagyvonalúan figyelmen kívül hagyja az államfő pártatlanságát előíró alkotmányos előírást – teljes mellszélességgel beszállt a választási küzdelembe, és elszabadult hajóágyúként viselkedve dönt-borít, és tüzel minden jelöltre, pártállástól függetlenül, annak érdekében, hogy javítsa saját kiválasztottja, a feltétlen hívei által gründolt Népi Mozgalom Párt (PMP) jelöltje, Elena Udrea esélyeit.

Igaz, ezt bizonyos fokig eredményesen teszi, hiszen Udrea a legfrissebb felmérés szerint a harmadik legnépszerűbb jelölt Ponta és Klaus Johannis után – igaz, csupán azzal a valamivel több, mint hat százalékkal, amelyet a PMP az európai parlamenti választáson is elért.”

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2014. október 17. 10:27
Milyen kár, hogy Horn Gyula már meghalt. Az ő pedigréjével magasan nyerhetné a román elnökválasztást.
Akitlosz
2014. október 16. 20:59
Nem a gyíkemberek érkeztek a Sánta Kata - sohasem késő magyar nyelvet tanulni - rendszerből.
packó_
2014. október 16. 20:46
Pedig a Titánról jöttek a románok. :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!