Lelőtt repülő: az EBESZ-megfigyelőket nem hagyták dolgozni

2014. július 19. 11:12

Nem tudtak elég hatékonyan és gyorsan dolgozni az EBESZ munkatársai a kelet-ukrajnai légi katasztrófa helyszínén, ahová szombaton ismét visszatérnek.

2014. július 19. 11:12

Nem sok időt tudtak az EBESZ megfigyelői a lelőtt maláj gép becsapódásának a helyszínén tölteni. Állítólag nem kapták meg a munkájukhoz szükséges mozgásszabadságot, és megfelelő gyorsasággal sem tudtak dolgozni, ami nagyon fontos ebben a helyzetben. A szakértők így másfél óra után távoztak a helyszínről pénteken, de szombaton visszatérnek.

A szakadárok az ukrán belügyminiszter tanácsadója szerint már el is vitték az áldozatok értékeit és bankkártyáit, és egymás után érkeznek bejelentések, hogy fizetni próbálnak velük. 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Free Palestine
2014. július 19. 21:59
Oroszország pénzügyi eszközökkel történt függőségbe taszítása kapcsán már idéztük Soros Györgyöt, miszerint "a nagy pénzek formálják a történelmet." Pearl Harbor tanúsága ezért ma aktuálisabb, mint valaha. Rendkívüli fontossága ellenére az amerikai polgárok többsége még mindig nem ismeri a teljes igazságot, és még mindig azt tartja igaznak, amit Roosevelt elnök "A becstelenség napja" néven ismertté vált álszent beszédében 1941. december 8-án elmondott. Az Egyesült Államok polgárait 1944-ben csak egy hajszál választotta el attól, hogy megtudják az igazságot. Thomas E. Dewey a köztársasági párt akkori elnökjelöltje megbízható forrásból tudomást szerzett arról, hogy Roosevelt 1941. november 26-át követően Japán valamennyi titkos diplomáciai üzenetét elolvasta, mivel már megfejtették a "Bíbor" elnevezésű titkos japán kódrendszert. Roosevelt azonban elmulasztotta a Csendes-óceáni amerikai haderő parancsnokainak, Walter C. Short tábornoknak és Husband E. Kimmel tengernagynak az időben történő tájékoztatását.
Peter8811
2014. július 19. 21:20
Független elemzők és Huttinger elvtárs szerint a háborús övezetben túl magas volt a szénmonoxid koncentráció (CO2) és ez okozta a gép meghibásodását. A TASZ, a Norvég alap, az Ökotárs és az Ökoelvtárs nem hivatalos közleménye.
Peter8811
2014. július 19. 21:10
A saját hírszerzői értesüléseim szerint a jobboldali hajtómű meghibásodása miatt berobbant az üzemanyagtartály és ez okozta a gép vesztét. Az amerikaiak a műszaki hiba miatt ködösítenek. Boeing 777!!
Akitlosz
2014. július 19. 20:30
Brüsszeli propaganda. Amúgy mi dolga volt ennek a civil utasszállítónak hónapok óta háborús övezetben? Ki küldte oda és miért?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!