Izrael kiterjeszti a Hamász elleni hadműveleteket

2014. július 09. 12:49

A védelmi miniszter szerint a Hamász súlyos árat fog fizetni a tetteiért.

2014. július 09. 12:49

Móse Jaalon izraeli védelmi miniszter kijelentette, hogy a közeli napokban kiterjesztik a hadműveletet, és „súlyos árat fog fizetni a Hamász” – közölte a Háárec című újság honlapja. Jaalon a Sin Bét belbiztonsági szervezet és a hadsereg vezérkarával folytatott megbeszélés után nyilatkozott. 

Azt mondta, hogy a Gázai övezet elleni légitámadásokban fegyvereket, a terror infrastruktúrájának építményeit, parancsnokságokat, a Hamász intézményeit, kormányzati épületeket és terroristák házait pusztítottak el. „Különböző rangú terroristákat ölünk meg, s ez a tevékenység folytatódik, egyre erősödik” – mondta a védelmi tárca vezetője, hozzátéve, „nem lesz rövid hadművelet, tovább támadjuk a levegőből a Hamászt és a többi terrorszervezetet”.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zazri
2014. július 09. 17:09
Egyes arabok, a HamaSS és a többi terrorszervezet rászolgált a likvidálásra, de elbújnak az óvodákba, iskolákba és sajnos megnehezíti ezt. Az 1500 gyerek (ha igaz) közül hány volt kényszerített gyerekkatona? Hányan haltak meg a HamaSS rakéta tüzétől, ha véletlenül egy palesztin, házban vagy udvaron robbant? Hány gyereket likvidált a Fatah, HamaSS és egyéb terroristák, mert nem engedelmeskedtek vakon? Az utóbbi időben 3 tizenévest (tarkón lövés) és egy 20 évest (17 késszúrás) gyilkoltak meg az arabok, ami részükről természetes, amikor egy arab tizenévest gyilkoltak meg terroristák (a tutyi-mutyi kormánynak a magatartása is szerepet játszott) ez végsőkig felháborította és eszkalációra ösztönözte az arabokat. Aki tűzzel játszik remélhetőleg megégeti magát.
mantelman
2014. július 09. 14:23
Képtelenek istenfélő kultúremberként élni szomszédaikkal.
Kárpáti Zoltán
2014. július 09. 13:58
Tudjuk, azért aztán meg majd Izrael fog súlyos árat fizetni, és így tovább már háromezerötszáz éve.
3M..
2014. július 09. 13:58
A "járulékos veszteség" lemaradt. Kultúrnépek egymás közt. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!