Elítélte a maláj gép „földre kényszerítését” az ENSZ BT

2014. július 22. 09:06

Oroszország is megszavazta az ENSZ BT határozatát, amely elítéli a maláj gép lelövését, bár ezt diplomatikusan „földre kényszerítésnek” titulálja.

2014. július 22. 09:06

Az ENSZ Biztonsági Tanácsa egyhangúlag, vagyis többek között Oroszország szavazatával fogadta el azt a határozatot, amely elítéli a maláj gép kelet-ukrajnai lelövését. Az eredeti szövegben szereplő „lelövés” helyett a határozatot végül „földre kényszerítés”-szöveggel fogadták el.

Az ülésen az ausztrál külügyminiszter felszólította a szakadárokat, hogy működjenek együtt a nemzetközi szakértőkkel az eset kivizsgálása érdekében. Az amerikai ENSZ-nagykövet üdvözölte, hogy Oroszország is támogatta a határozatot, viszont szerinte mindez nem történhetett volna meg, ha befolyását latba vetve már korábban rábírta volna a szakadárokat a fegyverek letételére.

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
basatu
2014. július 23. 05:46
Az ENSZ-t kikellett volna zárni ebből az ügyből is mert a világszervezet egy húron pendül a világ parazitáival,ezt bizonyítja az a tény is hogy két Korea van,a Vietnámi háború,az Irak ellen koholt vádakkal hozott enmbargó majd Irak lerohanása,de az ENSZ-nek a legnagyobbh bűne hogy arab-palesztín földeket adott oda jogosulatlanul a 2.világháborúban félig kiirtott zsidó nemzetségnek ezzel mint egy kolétrehozta és konzerválta a Közel-Kelet háborús tűzfészkétamely előbb vagy utóbb a világ totális elpusztítását okozza.
basatu
2014. július 23. 05:39
Sajnos Putyin a hibás mert már régen katonai erővel kellett volna az ukrán nácikat letarolnia,hisz békés civileket,nemzetiségeket tewrrorizálnak ,gyilkolnak az unió és az USA katonai,pénzügyi politikai támogatásával.Oroszországnak vissza kell térnie a SZU gyakorlatához hogy mindenütt a világban fegyverezze fel az USA és az unió ellenségeit,majd azok segítenek elpusztítani a világ élősködőit!
indiáner
2014. július 22. 18:51
The New Republic Is Queen of the Presstitutes — Paul Craig Roberts http://www.paulcraigroberts.org/2014/07/21/new-republic-queen-presstitutes-paul-craig-roberts/
Akitlosz
2014. július 22. 18:13
Gondolom azért cserélték ki a szöveget, mert a vizsgálat még nem fejeződött be. Azaz senki sem tudja bizonyítani, hogy a maláj gép mitől is zuhant le. A "lelövés" szóhasználat megelőlegezné a vizsgálat eredményét, de eddig még senki semmiféle lelövés teóriát nem tudott bizonyítani, még ha valószínűleg lelövés is történt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!